Hände en olycka!

Hej på er mina kära läsare!

Idag mår jag inget vidare!
Det hände nämligen en liten olycka i morse då vi skulle köra ut våran "koloss" på ca 200 kg ur den trånga hissen.
Hjulen fastande i springan mellan golv och hiss då vi tryckte ut den, så jag och Camilla satte oss på huk för att försöka lyfta "åbäket" liiite lite medans Canonkillen Kristoffer sköt på innefrån hissen, och vi lyckades......MEN....både jag och Camilla föll handlöst i backen med ryggen först, och landade med en kraftig duns rakt ner på det hårda stengolvet, med nedre delen av ryggen.
Jag hann inte ens ta emot med händerna.
Camilla var snabbt upp på fötterna igen (kanske för snabbt), men jag blev liggandes med illamående och yrsel och förmodligen kritvit i ansiktet.
Det var iaf flera vänliga människor som genast kom fram och frågade hur det gick, och även ett par väktare kom och hjälpte mig upp på fötter och hjälpte även sedan till med den sjukt tunga bänken med labbet på.

Vi fortsatte att jobba som vanligt, men vi kunde dock inte lyfta eller böja oss ner särskilt bra, och ryggen har värkt och ömmat om vartannat och blivit sämre under dagen, så imorgon blir det nog läkarbesök för att kolla upp så att inget är allvarligt skadat.

Men nu ska jag lägga mig på min elektriska värmedyna och vila ryggen, men jag antar att det kommer att kännas även värre imorgon. :-(

Kommentarer
Postat av: Frk Svensson (Mia)

Usch! Det där lät inte roligt alls :(

Hoppas att det känns bättre imorgon.

KRAM

2010-11-21 @ 23:42:05
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Roger

Ajajajaj det där lät inte alls kul...ska norrut imorgon...har lite bra medicin: supervärktabletter och "Reflex" som är en spray typ tio gånger bättre än tigerbalsam. Hör av dig om jag ska svänga förbi dig. Krya på dig, kram

2010-11-22 @ 02:28:57
Postat av: Roger

Just det, kom på att det räknas som arbetsskada och en speciell blankett ska fyllas i. Meddela chefen imorgon vad som hänt så får han ordna fram blanketten. Kram

2010-11-22 @ 02:30:11
Postat av: julia

Aj då. Det där lät inget bra. Hoppas du känner dig bättre idag? Kram!

2010-11-22 @ 09:56:01
URL: http://thisisjulia.blogg.se/
Postat av: bella

usch det låter ju inte alls bra! hoppas att du inte skadat något och att du blir bättre snart! många kramar från halmstad!

2010-11-23 @ 07:37:37
URL: http://improveme.se/olssonrebecka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0