Oproffesionellt!

Morrn morrn mina vänner!

Nu är jag trött och sliten och har ont på flera kroppsdelar, och då har endast en turnêvecka gått.
Igår kväll var vi och riggade upp montern på T-centralen här i Stockholm, och vi skull börjat kl 19, men de var försenade med bilarna från Göteborg, så vi kom inte igång att bygga förrän ca kl 21, dvs 2 tim senare, som vi bara fick vänta inne i stan.

Under tiden så hann jag och Camilla hälsa på hos mina arbetskollegor, och jag hann köpa min efterlängtade gröna Nokia N8, dessuttom hann vi gå in en sväng på My Home i Sumpan innan vi drog in till stan och där hittade jag min favorit ljusstake som jag tittat på länge (var nu 50%).

På dagen var vi hemma hos mig och tvättade kläder åt lunch och fikade, och hade en trevlig ledig dag.

Jag är så förbannad på Vega fastigeheter!
När jag var bortrest i Göteborg en vecka, vilket jag sagt till både på kontoret och även Essa (fastighetsskötaren), när han kom in när jag stod i duschen i måndags.
Då upptäckte Linda när hon var inne i lägenheten på fredagsmorgonen att TV:n i köket stod på, och jag blev ju orolig att den skulle bli för varm och börja brinna. Jga hade stängt av den på strömbrytaren på sidan av TV:n , men den hade tydligen gått på av sig själv och fastighetsskötaren hade ej stängt av den, han sa att han trodde att någon var tillfälligt ute bara.
Sedan får jag en lapp igen från Vega fastigheter att de ska komma in i min lägenhet för att fixa något med sophanteringen och då hade han, Essa, skrivit till för hand: P.S. Kommer inte för att stänga av TV:n!
Hur proffisionellt är det!?
Jag blev så jävla arg och ringde till fastighetsägarens son Fredrik och talade om detta, men han verkar inte bry sig utan tycker nog bara att jag är knäpp i huvet!

Nåja.....ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nämen pia så onödigt att bli arg över en sån sak! D e ju inte fastighetsskötarens eller fastighetsägarens uppgift att hålla koll på vilka som är bortresta och vad som är avstängt och inte.Då skulle det ju innebära att de får stå för brandsjälvrisken på din försäkring om det skulle börja brinna. Det är helt upp till lägenhetsinnehavaren att hålla koll på sin lägenhet och får ju komma o gå som den vill.Men det var ju verkligen onödigt av gubben att skriva en lapp, det är bara för att jäklas om de tycker du är jobbig hehe ;-)Dessutom är det rent fräckt att komma in när någon står i duschen, det får man verkligen hoppas var ett misstag, typ att han ringde på dörren och ingen kom eller nåt? Usch!Stor kram från en halvdant mående tös på jobbet... /Tea

2010-11-17 @ 12:11:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0