Tomhet!

Nu är jag ensam igen, Mia har åkt hem och Simba blev hämtad av farfar nyligen, så nu är det tyst och tomt här hemma.
Det är både på ett positivt och negativt sätt , det positiva är att jag behöver min "egen" tid, och dessutom så behövs det städas, tvättas och packas här hemma, inför en vecka i Göteborg.
Inte nog med det så behöver jag bara få vara ensam och ladda mina batterier inför denna tuffa period som kommer nu.

Men det har varit en mysig vecka och helg med övernattningsgäster och trevligt sällskap, men tyvär så blev det ingen fika med någon trevlig husse, och nu lär dte väl dröja med det eftersom jag inte kommer att vara hemma. :-(

Samtidigt som jag uppskattar denna tomhet, dvs att få vara ensam hemma, så känns det att jag saknar att ha "någon" speciell att bry mig om och bara mysa med (förutom Simba då förstås).
Det är väl extra kännbart när det är höst och kallt ute, för då vill man ju ha någon som kan värma mig både fysiskt och mentalt.
Men som sagt....det får ju inte vara vem som helst!

Fast jag försöker att inte tänka så mkt på det, utan istället se framåt och ta vara på dagarna och göra sådanat som jag tycker om, och umgås med de människor som jag tycker om.
Jag har ju "rensat" bort de som varit sk "energitjuvar", och valt att umgås med de som istället ger mig energi istället för bara tar.

Jag anser mig må ganska bra just nu, mentalt, men fysiskt så har jag en bra bit kvar!

Ha en trevlig kväll....nu är dte tvättstugan för min del!

Kommentarer
Postat av: Frk Svensson (Mia)

Förstår vad du menar med den där tomheten. Saknar också någon att ha nära och som det pirrar med då man träffas. Tack för igår och idag gumsan, trevligt och mysigt.

Kramar i massor

2010-11-07 @ 20:47:33
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Anonym

God kväll snygg! Idag har jag övningskört två gånger och tränat zumba så ja e rätt nöjd med dagen. Nu väntar sängen i lite television!Störst kram och sov så gott önskar Örsabon!

2010-11-07 @ 22:04:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0