Anpassningar i livet!

Godmorgon mina vänner!

Igår blev det en lugn hemmakväll, alldeles för mig själv, första gången på länge!

Min inneboende Marcus hade sin söta flickvän från Lindköping på besök , så de var ute en stund på kvällen (Mracus skulle bla spela fotboll med våran chefs lag) och så fick jag lite tid för mig själv, vilket jag verkligen behövde.
Det är en väldigt stor anpassning att helt plötsligt få en inneboende, som man egentligen inte känner särskilt bra, jag har haft det en gång tidigare i livet och då var den en väninna som jag känt sedan jag var liten, och så mina två sambos förstås.

Det är många nya anpassningar och uppoffringar man får göra, jag kan ju tex inte leva mitt liv fullt ut, dvs bjuda hem vänner i tid och otid (med respekt för min inneboende), jag kan inte gå klädd hursomhelt, jag kan inte sitta med toadörren öppen, osv osv....Och det är svårt!

Igår blev det iaf en telefonkväll, jag låg och pratade med flera av mina vänner som jag inte pratat med på länge, och jag har ju planerat en ev tjejmiddag tills nu på lördag, men jag tror att jag får skjuta lite på den, tills allt lugnat ner sig.

Snart ska jag ju ut och flänga i Sverige med Metro photochallange och det ska bli jätte kul, och då kommer jag att jobba varje helg i november så då kommer jag inte orka ordna någon tjejmiddag, men jag är hemma i Stockholm iaf två av 4 helger, och jag fick just en inbjudan till en stor fest den 20 november, så är det några som känner sig manade att hänga med på festen hör av er till mig, det är bla Raz som ordnar detta.
Pratade med honom igår och det ska tydligen bli "The Party of the Year"! :-)

Ha en toppen dag alla mina vänner och kram på er!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hellu gumsan! Oj gumman känns verkligen som du har fullt i din lägenhet just nu... Inte bara en inneboende uten helt plötsligt två... Hm... Skulle inte jag gilla så där hux flux med personer man inte kännes så bra. Du är ju helt fantastisk som klarar detta skulle jag aldrig göra!! Och de måste ju kännas hur konstigt som helst för Robin som har ett eget rum men inte kan sova i de... Stor uppoffring av er båda. Men vi får väl hoppas att Marcus ligger i och söker lägenhet aktivt... Hoppas du får en bra dag. Nu måste jag sätta igång även om jag inte riktigt vet vart jag ska börja... Har varit full fart här. Bamsekram till dig!

2010-10-05 @ 10:35:57
Postat av: Frk Svensson

Förstår att det är jobbigt. Det är alltid en uppoffring som den andra personen nog inte riktigt förstår förrän han/hon lämnar ut sitt hem till en annan. Man känner sig inte fri alls på samma sätt, man kan inte dra hem en dejt, måste smyga i fall den andra sover osv. Nu känner ni inte varandra så bra heller vad jag förstått o då går det ju inte att säga vad som helst heller kanske.. jobbigt.. Hoppas han förstår vad du gör för honom och visar dig respekt och uppskattning iallafall :)

Kram!!

2010-10-05 @ 11:20:14
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Frk Svensson

Förresten... klart jag gärna hakar på festen :)

2010-10-05 @ 11:20:59
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Pia

Tack för era komentarer och åsikter! Ja det är som sagt aldrig lätt att anpassa sig och ibland även ännu värre när man måste säga vad man tycker och tänker och alla kanske inte förstår.

Men man måste ju säga vad man tycker och tänker, och det handlar ju om respekt för alla parter om det ska funka i en liten lght.

2010-10-05 @ 20:11:40
Postat av: olgs

Tummen upp:)

ps. ja ska inte ut ofesta pia om du tror de, det är en vanlig tisdag! festar inte på tisdagar;)o ja kommer pigg o gla imorn!

KRAMIS

2010-10-05 @ 20:27:37
URL: http://icee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0