Migrän=Bra start? NOT!

Godmorgon, eller snarare god förmiddag!

Idag hade jag bestämt mig för att ta en lång sovmorgon så att jag orkar med den långa kvällen och natten då jag ska fota ett Turkiskt bröllop i Södertälje, och då gäller det att vara på hugget. Det är ju inte likt svenska bröllop och jag har endast fotat ett turkist tidigare, så det är mkt nya intryck och mkt som händer hela tiden, så det är till att vara snabb och hänga med hela tiden.

Så därför är det ju ingen bra start att vakna med migrän!
Som tur var så hade jag iaf stängt av ljudet på min mobil, jag hade ca 4 missade samtal och flera sms, så det hade inte varit någon sovmorgon, om jag haft ljudet på.

Igår fick jag "oväntat" besök på jobbet av Vera, som tidigare jobbade på Claes Ohlsson, men numera bor i Jönköping. Jag blev mkt glatt överraskad eftersom vi inte setts på ca ett år!

I förrgår fick jag även oväntat besök av min kompis Patrik Book (fotograf Patrik), och en av hans Norska modeller, och det var oxå väldigt kul att träffa honom, dessutom kom Tessan in på jobbet och hälsade på (har ju inte sett henne heller på några månader), och så sprang Niqi förbi, så det verkar som om "mötesplatsen" är Expert Gallerian! ;-) Ha ha .....

Igår kväll var Linda här och vi delade på en "lyxpizza", med ble oxfilè och räkor, och sedan satte jag och Marcus igång med att montera om mina högtalare i vardagsrummet (igen), och nu gjorde vi det "rätt", dvs bakhögtalarna står bak och framhögtalarna står fram....och det kommer ljud ur dem (Robin)! ;-) Tusen tack Marcus för hjälpen!
Dessutom packade Marcus inför sin flytt, han flyttar till en uthyresdel i en villa i Spånga ikväll,
så tack för denna tiden! :-) Ha ha ha ....låter som ett avsked, men vi kommer ju att fortsätta att jobba ihop, så behöver jag mer hjälp så vet jag vart du finns! He he ....

Nu känns huvudet äntligen bättre efter två koppar kaffe, 2 Ipren och en migräntablett,
så nu kan dagen snart börja!

Ha en toppen dag i det vackra höstvädret, och det ser ut att bli en kanon dag för fotografering!
Kram på er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0