Fattar inte!

Jag sitter hemma med mina "UNDERBARA" kids och har ätit "vackra" pannkakor och har en trevlig kväll med mkt prat om bla sonens jobb.

Jag fattar inte att det kan blir sådant rabalder om ett inlägg....dvs att jag skriver om mina barn, vilket jag INTE gör i varje inlägg. Eller tycker ni det?

Självklart älskar jag mina barn över allt annat på denna jord och jag ÄR jätte stolt över dem, vilket jag gärna påpekar då och då.
Men det är ju ändå MIN blogg, och jag får skriva vad jag vill, och är det någon som stör sig på det så är det bara att sluta läsa den!
Jag tvingar INTE någon!
Det jag retar mig mest på är att när man nu skriver en sådan komentar och INTE skriver sitt namn, så är det ju uppenbart att vederbörande INTE vill att jag eller någon annan ska veta vem det är som skrivit det, vilket är fegt.

Det är så uppenbart att "denna person" stört sig på något annat hos mig och min blogg, och förmodligen så är det någon som jag känner, och OM jag vill ta reda på det så är det bara att spåra IP-adressen, men jag orkar faktiskt inte bry mig mer!?
Så nu är det slutpratat om detta!

Kommentarer
Postat av: Synöve

Hej gumman, sitter här och läser dina inlägg.

(fast jag borde gå och nanna kuddenzzzz)

Skriv på du, det är din blogg! :-)

Alla tycker ju inte lika, så är det bara.

Fast ärligt, så tyckte jag att den anonyma personen inte lät så elak, värre har man ju sett.

Men det är väl ingen tröst förstås. :-/

Sussa gott, snart får du ett brev på posten! ;-)

(nej, jag säger inget mer, du får vänta och se!)

2010-09-22 @ 22:56:42
Postat av: Pia

Synöve: Tack för din komnetar och jag håller med dig! Det blev en höna av en fjäder! Men jag blir ändå ledsen när människor kritiserar saker som inte ens stämmer. Men jag antar att det kommer alltid finnas människor som retar sig på saker man skriver osv. Kram på dig!

2010-09-23 @ 11:24:10
URL: http://piahedman.blogg.se/
Postat av: olgs

Läste inlägget innan eller kommentarerna. Känns som när man gick i grundskolan. Göra en stor sak av ingenting. Fattar ingenting hahha.

Du är en mamma, du har barn, du är stolt. where is the problem liksom?

avundsjuka eller vadå:PKRAM PÅ DIG!

2010-09-23 @ 13:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0