Flyttgumma!

Morrn morrn!

Igår blev det som sagt flytt för Mia från Hägerstensåsen till Hammarbysjöstad, och självklart var jag där och hjälpte henne, det är väl det man har vänner till, dvs att hjälpa varandra när det behövs och finnas till och lyssna och ställa upp på varandra.
Tyvärr så är det ofta vid sådana här stora tillfällen i livet som man märker vilka som är ens "riktiga" vänner!
Jag vet iaf vilka mina är! Vet ni?
 Mia har iaf bytt sin mysiga lite äldre lght i Hägersten mot en ny toppfräsch i Hammarbysjöstad, och hon kommer att få det så jätte fint där, och jag är övertygad om att både hon och hennes söta dotter Ida, kommer att stormtrivas.
Jag börjar verkligen få in vanan med att flytta nu den senaste tiden....Ha ha ha , kanske skulle starta en flyttfirma och bli "flyttgumma" på heltid, det ger ju iaf väldigt bra träning med allt spring i trappor och lyftande.
Men AJAJ vad ont jag har i kroppen idag....träningsvärk! :-(

Vi hade ju sådan otur igår, först blev det ju en massa kånkande i trapporna i hennes gamla hus, för där fanns det ingen hiss, vilket vi såg fram emot på det nya, MEN då gick hissen sönder efter endast 1-2 vändor, vilket gjorde att vi fick bära även där, och ett evigt väntande på att hiss reparatören skulle komma, så vi kunde få upp de stora sakerna som tex soffa och säng.
Vi fick lämna mkt saker utanför när vi åkte för att hämta lass nummer 2 och äta lunch.

Väl hemma igen ca kl 21 på kvällen så blev det en promenad med Simba, och en lekstund med den vita schäffern och hennes trevliga husse, Micke. ;-)

Idag ska vi åka till Mio och hämta hem Lindas nya köksstolar, och det kommer att bli sååååå fint!

Ha en underbar söndag!

 
Kommentarer
Postat av: Frk Svensson

Hahaha! Ja fy fasen vad vi slet och du som en karl. DU är grym på att flytta måste jag säga. Ett STORT tack för allt du gjort för mig under den här flytten. Tror inte du förstår hur mkt det är värt.

KRAAAAM

2010-09-12 @ 22:37:43
URL: http://frksvensson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0