Jag är så less!

Nu är jag så less på denna ständigt återkommande migrän!
Förra veckaan hade jag lättare migrän i ca 4 dagar, men jag kunde ändå jobba, men igår vaknade jag med riktig ordentlig migrän och redan kl 5 tog jag första tabletten, och sedan åter igen vid kl 8 , men jag lyckades inte komma upp i tid till jobbet, utan fick sova ett tag till och försöka få i mig kaffe och lite frukost, vilket gick väldigt trögt.
Men efter många Om och MEN lyckades jag iaf äntligen ta mig in i duschen och iväg till jobbet lagom till lunch.

Jag förstår inte hur jag ska göra för att bli av med denna ständigt återkommande migrän, uppenbarligen så räckte det ju inte emd att gå till en sk "Migrän specialist", som skrev ut recept på tabletter , som endast hjälper i kombination med Ipren eller Alvedon.....och kaffe.

Igår flyttade iaf min inneboende in, så vi släpade hem hans alla väskor efter jobbet.
Efter middagen gick jag och Robin en liten promenad till Linda som hade besök av våran gamla kollega Robban.

Ikväll kommer Tea på besök och vi ska ha en tjejkväll med mkt mys och god mat.:-)
Imorgon åker vi till Uppsala och ska gå i lite affärer och sedan ska jag åka hem till Maria när hon slutat jobba och då ska vi ha en mysig tjejkväll. Ha ha ....så det blir mkt mysiga "tjejkvällar" denna helg, och det ska bli jätte kul!
På söndag ska jag ev åka till IKEA och Outlet med Mia, och hinner jag så tänkte jag även försöka träffa ett av brudparen som jag ska fota för att titta på miljön där de ska gifta sig.

Nu på morgonen ska vi ha morgonmöte med Solna fotocenter och gå igenom deras prislista m.m.
Jag önskar er alla en trevlig fredag!


Kommentarer
Postat av: Roger

Förstår att du är less, kan inte vara kul. Prova några alternativ; gå till akupunktör eller en kiropraktor. Gå till en "riktig" akupunktör dvs en som är utbildad i Kina (vanligtsvis fem år) istället för en sjukgymnast som gått två-veckors kursen. Jag går till en kiropraktor nu som är grymt duktig. Om du har högkostnadskort får du 5 behandlingar "utan kostnad". Ring om du vill ha nummer eller mer info... Trevlig helg och kram!

2010-09-24 @ 08:08:08
Postat av: Synöve

Bra råd! Lyssna på Roger nu, Pia!!! :-)

2010-09-27 @ 09:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0