Njurkoll!

Morrn morrn!

Så var det torsdag igen, och snart helg, och i helgen blir det bla flytthjälp till Maria S som ska flytta till Hammarbysjöstad, och på kvällen (om jag orkar) så ska jag ev träffa Maria E i Uppsala.

På söndag tänker jag bara ta det lugnt och inte planera något!

Idag ska jag åka till KS för min årliga njurkoll, så håll tummarna nu att alla prover var bra och att njuren fungerar bra fortfarande (den andra är ju så gott som död).
Så om den endra njuren (som de lyckats rädda) skulle sluta att fungera så blir det ju transplantation, och det vill jag ju inte behöva uppleva, det räcker med de två stora operationer som jag redan gjort.

Igår hände något lustigt på jobbet!
Jag fick in en kund (en tjej i min ålder), som skulle köpa ett kontantmodem, och vi började prata om räckvidd och mottagning av olika operatörer m.m, och så frågade jag bara spontant var hon bodde, hon svarade i Sumpan, och sedan visade det sig att hon bodde i samma hus som mig, hon hade flyttat in i helgen. Hon har två vuxna barn (söner på 18 och 19 år), så hon flyttade till en mindre lght (2:a) för att planera inför framtiden.
Snacka om att världen är liten!

På tal om det så ska jag äntligen skaffa ett trådlöst modem till min dator, så jag slipper springa runt hela lägenheten med en 10 m lång kabel. Ha ha ha ....

Ha en riktigt bra torsdag alla mina vänner!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hellu gumsan! Bloggläsning och fika nr 1 på morgonen.. :-) Å jag håller tummen att de bara är bra med din njure. Helt rätt val av tröja tycker jag, ser jättefin ut! Men nu är det nog dax att börja jobba lite, två nya ämnen dök förbi här i går, vet inte vad det är som hänt... :-) Kramis!

2010-09-09 @ 10:27:21
Postat av: Maria

Supersnygg gumman!

2010-09-09 @ 12:17:01
Postat av: mam. å pap

Lycka till på KS. Kramar från oss!!!

2010-09-09 @ 15:43:56
Postat av: julia

Hoppas att njuren mår bra :) Verkar bli mycket flyttandes för din del nu för tiden?! Ha en mysig helg i alla fall. Kram!

2010-09-09 @ 18:54:33
URL: http://thisisjulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0