Färsbiffar med tomatsås och haricots verts.

  • Tillagningstid: Max 20 min
  • Svårighetsgrad: Medel
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Koka potatisen. Blanda färsen med 1 tsk salt, 1 krm peppar, potatismjöl och 1 dl vatten. Forma till 4 stora biffar.
    2. Stek biffarna i matfettet i en stekpanna i ca 5 minuter.
    3. Blanda tomaterna med sambal. Häll tomatblandningen och grädden runt biffarna i pannan. Låt dem puttra ca 5 minuter. Koka haricots vertsen enligt förpackningens anvisning.
    4. Servera biffarna med potatis och haricots verts.

    För alla:
    Rätten är fri från gluten och ägg.
    Laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.
    Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett och byt ut grädden mot havre-, soja- eller risersättning.

    Näringsvärde

  • Energi: 2544 kJ/608 kcal

  • Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0