Kassleromelett med lök och tomat.

Detta recept är ännu inte betygsatt.   0 kommentarer

  • Tillagningstid: Över 20 min
  • Svårighetsgrad: Lättlagat
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Sätt ugnen på 225°C.
    2. Skala och skär löken i klyftor och kasslern i tärningar. Lägg det i en ugnssäker form.
    3. Vispa ihop ägg, mjölk, ost, persilja, 1 tsk salt och 1/2 krm peppar. Häll blandningen i formen. Lägg i tomaterna. Grädda mitt i ugnen ca 25 minuter eller tills omeletten har stelnat. 
    4. Skala och riv morötterna.
    5. Servera omeletten med morötter.

    För alla:
    Läs noga ingrediensförteckningen på kasslern. I övrigt är rätten fri från gluten men innehåller ägg.
    Laktosfri: använd laktosfri mjölk.
    Mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risalternativ. Uteslut osten.

    Näringsvärde

  • Energi: 2013 kJ/481 kcal

  • Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0