Pizza med paprika och feta.

  • Tillagningstid: Över 20 min
  • Svårighetsgrad: Lättlagat
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Sätt ugnen på 200°C.
    2. Skala och skiva löken. Dela, kärna ur och skär paprikorna i bitar. Skiva champinjonerna.
    3. Rulla ut pizzadegarna på plåtar med bakplåtspapperet.
    4. Bred på tomatsåsen. Fördela lök, paprika och champinjoner på degarna. Smula fetaosten över grönsakerna. Toppa med osten. 
    5. Sätt in mitt i ugnen och grädda 15-20 minuter.
    6. Strö rucola över pizzan och servera.

    För alla:
    Rätten innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
    Äggfri: kontrollera innehållet i pizzakitet.

    Näringsvärde

  • Energi: 3548 kJ/843 kcal

  • Kommentarer
    Postat av: mam.

    Ser jättegott ut !! Men just nu är jag proppmätt !! Jag hade några kycklingburgare kvar i frysen ,som vi åt upp !! Puss,puss!

    2011-04-08 @ 12:50:41

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0