Skärtorsdagen!

Morrn morrn!

Idag bär det av mot Blåkulla....Ha ha ....nja jag var faktiskt där i söndags (Sebbe bor där).

Igår köpte jag hem varsitt påskägg med godis till mina barn, och så gjorde jag de goda fetaburgarna som jag lade ut recept på igår och bjöd dem på.
Linda kom efter ett träningspass på gymmet, och Robin och hans kompis Oskar var redan hemma.

Jag fick oväntat besök på jobbet av min gamla "bästis" Fia, som fyllde år häromdagen.
Hon hade semester under påsklovet och var inne i stan med sin dotter och skulle gå på bio.

På lunchen var jag hos min sjukgymnast vid Stadion, blir lite stressigt att åka på lunchen, är bättre med morgontider, men det funkar ju inte alltid för henne.

Idag vaknade jag med en spänd nerv, dvs början till huvudvärk! :-(
Så jag hoppas att det inte blir värre, men jag har anledning till oro just nu bla för att Robin inte fått ut sin rätta lön från Expert. Hans chef i Liljeholmen har inte gjort sitt jobb och vi är så besvikna på honom. Robin SKA ha det han har rätt till, dvs det han har jobbat och det är ju en självklarhet.
Om han inte fixar detta idag så kommer jag personligen se till att att det blir åtgärdat. :-(
Vi har redan kollat med lönekontoret efter förra lönen (där det saknas massa), och det har INTE rapporterats in från chefen. DÅLIGT!!! :-(

Idag blir det som sagt lön och Linda och jag ska på presentjakt till mamma, för vi ska fira henne imorgon fredag, då vi ska äta påskmiddag hos mig.

Jag hade tänkt att gå upp tidigare och träna, igen, men jag kände att huvudvärken var på gång, så jag ställde fram klockan och somnade om en timme till.

Jag kan inte förstå varför jag får så otroligt dåligt samvete när jag inte går upp när jag bestämt det, men jag tränar ca 4-5 gånger i veckan och det måste räcka, jag får inte bli besatt. Jag vet hur jag kan bli då! Jag måste ju hitta en balans med träningen, dvs som jag kan leva med resten av livet, och då får det inte bli överdrivet.

Ikväll är det picknick, dvs om jag orkar , har känt mig risig de senaste dagarna, hade tom lite ont i halsen igår, men det gick över när jag drack min specialjuice i juicebaren med massa ingefära i.
Dessutom behöver jag handla mat m.m!
Jag önskar er alla en underbar Skärtorsdag!
Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0