Varför är killar så fega?

Jag måste bara få ventilera mina tankar så här på en söndags eftermiddag!
Jag har just varit ute och promenerat med Simba och han har fått träffa massa andra hundar och leka med i rastgården, och när vi kom hem så tvingade jag in honom i duschen, mkt motvilligt från Simbas sida, så nu ligger han och surar på mig.

Ni kommer kanske ihåg att jag tidigare nämnt en vit schäfer och hennes trevliga husse, som vi träffat med jämna mellanrum och vovvarna har fått leka med varandra, och de fann varandra väldigt snabbt och lekte väldigt bra ihop, även jag tyckte att husse var väldigt trevlig att prata med.
Sedan fick jag höra att min chef kände en kille som jobbade och var väldigt nära vän med schäferns husse, och han ringde upp och frågade om han var singel, och fick då till svar:

-
Njjaaaee....han har träffat någon ett tag men det är inget seriöst!

Varpå vännen sedan oxå säger:

-
Är den tjejen med den vita hunden som undrar?
- Han lovar att bjuda henne på en fika nästa gång han ser henne! 

Men sedan dess så har det varit som om han med vita schäfern undvikit att möta oss, och det där med att det inte var något seriöst var tydligen bara skitsnack.

De få gånger som vi setts efter detta så har han bara sett generad ut och inte vågat stanna och prata, dessutom så har jag inte mött honom ensam utan alltid tillsammans med den sura bitchen som han INTE är seriös med. Hon har ALDRIG hälsat på mig, trots att jag hälsar på bägge när jag möter dem.

Varför är killar sådana jävla fegisar?
Det är ju uppenbart att hon av någon anledning inte gillar mig, och verkar hålla honom i strama tyglar och han verkar finna sig i det.
Det finns bara ett ord för sådana killar..... MES!!!
En sådan kille vill jag INTE ha!

Varför kan han inte få prata med andra hundägare?
Är hon svartsjuk på mig?

Jag mötte dem idag igen, eller rättare sagt de gick förbi rastgården när vi var där, och han såg som vanligt generad och lite besvärad ut, men log och hejade, medans den sura subban bara stirrade på mig.
Vi är väl vuxna människor och hundägare, kan man då inte prata med varandra!?
Vad tror hon att jag ska göra, slänga mig över  hussen?
Jag vill inte ens ha honom.....så du behöver inte vara orolig!

Nä fy för fega, mesiga ,toffelhjältar, som inte kan säga ifrån!

Seriöst!
Vad betyder det ordet för er killar?


Kommentarer
Postat av: Mattias

Hej Pia, mitt första besök hos dig och jag kände att jag ville kommentera detta inlägget. Jag förstår din poäng men eftersom vi inte vet vad som utspelat sig bakom stängda dörrar i deras förhållande så kan vi inte heller döma. Vi vet ju inte vad hon sagt, eller han för den delen, som gjort att Du blivit infekterat ämne. Eller så kanske det inte ens är Du som är grejen utan kvinnor över lag? Han kanske hela tiden håller på och "stöter" på kvinnor och får henne ur balans och nu har hon börjat sätta ner foten och ställer till ett h-vete för honom så snart han ser åt en kvinna?Du förstår säkert min poäng, vi vet ju inte vad de pratat om eller hur de har det. Om vi fick veta så kanske hans agerande är fullt naturligt. Han kanske tofflar, mesar, för att rädda husfriden?Det finns ju otaliga exempel på kvinnor som agerar precis lika, som knappt vågar gå ut, bära u-ringat m.m. för då vet de vilket h-vete mannen ställer till med.Ja, nu vet vi ju inte ens om mina exempel är rättvisa - det kanske är något annat som ligger bakom agerandet? Men är killar generellt fegisar menar du? Det har jag svårt att tro eftersom det generellt alltid är vi som tar första steget och visar intresse och riskerar att bli nobbade, både med och utan alkohol i kroppen :)Kram

2011-04-03 @ 18:57:19
URL: http://stationhades.blogspot.com/
Postat av: Pia

Hej Mattias!

Tack för din komentar och dina åsikter, jätte kul med nya besökare!

Ja du det där om vem som tar första initiativet kan ju variera, och jag skriver i första hand uti från mina egna erfarenheter såklart, så självklatr kan man inte generalisera alla, men mina senaste erfarenheter så är detta vad jag upplevt.

Men som tjej så vet jag oxå hur tjejer kan tänka i vissa lägen, och på just denna specifika "surpuppa", så lyser det så starkt om henne.

Det som har hänt är att han och jag pratat långa stunder då vi setts ute med hundarna, vilket varit väldigt trevligt, tycker iaf jag.

När det sedan visade sig att min chef kände en som kände honom, så blev det hela mer påtagligt, dvs att han ville bjuda mig på fika, trots att han då dejtade någon , även om det då inte var seriöst.Dessutom när jag varit ute på krogen de senaste gångerna så har jag inte upplevt att killarna vågar ta första initiativet, trots att söker kontakt...på håll.

Kram på dig och ha en bra kväll!

2011-04-03 @ 19:43:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0