ARG!

Nu är jag arg på mitt fastighetsbolag Vega fastigheter!
När Robin flyttade ut för ca 4 månader sedan så hände det en olycka med fönsterrutan i hans rum så både den och fönsterbrädan gick sönder (eller åtminstone ytterrutan), så vi ringde på en gång och felanmälde detta, och jag frågade flera gånger vad det skulle komma att kosta, och det enda svar jag fick av våran fastighetsskötare och son till ägaren, var lite avfärdat att det blir inte mkt, vi tar det sen när räkningen kommer. Det var nästan som om han mer eller mindre sa att det inte skulle kosta något för min del,och även mitt försäkringsbolag sa att de sällan brukar debitera den enskilda hyresgästen för detta.
Men efter ca 2-3 månader så kom det en räkning på fönstret, och jag ringer ännu en gång för att kolla ang fönsterbrädan, och frågade om det skulle komma flera räkningar, eftersom jag skulle kontakta mitt försäkringsbolag och ville ha allt tillsammans samtidigt isf.

Idag ytterligare 1-2 månader efter så kommer det ytterligare en räkning på fönsterbrädan, som de dessutom hela tiden avfärdat med att säga att de skulle kolla i förrådet efter en bräda...osv.

Jag har alltså inte fått någon som helst information om vad detta kalas ska komma att kosta och som det ser ut nu så har det gått på tot nästan 3000:-, och som de sa :
 Det kommer inte att kosta mkt!
Men för mig är 3000:- mkt!!!
Dessutom finns det ju risk att det blir 2 st självrisker tack vare dettam vilket jag hoppas att jag kan lösa med försäkringsbolaget imorgon.

Inte nog med detta så tar jag ju hand om lägenheten mer än väl, dvs jag har ju tex nyligen kostat på ny diskbänk, kran, och duschdörrar när jag flyttade in, plus att jag har målat och tapetserat om i hela lägenheten, och så tänker jag byta golv i köket (som de sagt att de skulle göra när vi hade bestiktning)!
DÅLIGT Vega!!! :-(

Imorgon blir det ett argt samtal till dem!
Kommentarer
Postat av: mamma å pappa

Fy sjutton vad taskigt,du som har förbättrat lägenheten så mycket!!! På dom bara ,vi får hoppas att dom ändrar sej!Det är ett jäkla sätt att komma så långt efter å kräva mer pengar ! Puss & kram

2011-08-15 @ 21:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0