Det blir nog bra till slut!

Igår var det alltså min första arbetsdag på min nya arbetsplats, och det började lite känsloladdat, då kom chocken!
Jag fick ett gråtanfall efter att ha gått runt i butiken och till slut stod inne på lagret, där labbet ska stå och såg röran med alla mina saker, då förstod jag att jag INTE ska tillbaka till Gallerian på Hamngatan något mer!
Jag kunde inte hålla tillbaka mina känslor längre, och jag tror att det var just det jag behövde!
Efter det kändes allt bara bättre och bättre, och personalen var helt fantastiska och de gjorde allt för att jag skulle trivas och känna mig välkommen.

Jag hann röja väldigt mkt igår och möblera om några maskiner, och imorgon onsdag kommer elektriker och ska montera in strömmen, så förhoppningvis är labbet igång innan veckan är slut.


Så såg det ut igår morse när jag kom, och det fanns ytterligare pallar.

Återkommer med nya bilder när det börjar likna ett labb!


Passande rolig bild, som jag snodde från mammas FB-sida!


Kommentarer
Postat av: Olgs

Jag kan inte förstå hur det måste kännas för dig efter att ha jobbat så länge i gallerian. Men kan säga att du är inte den enda som fått tårar.. Förr igår gick jag förbi på lunchen gallerian.kollade in mellan dörrarna och det stod tomt. Inga kollegor inget labb inget att komma tillbaka till. Jag brast ut i tårar och gick därifrån.känns konstigt väldigt konstigt. Det var mitt första riktiga jobb och det var du som tog emot mig.så blyg och oerfaren jag var så fick jag jobbet som labb råtta ha ha och tre år efter är jag en erfaren labb råtta,människa och det tack vare dig Pia! Vi har haft våra dagar. Både bra och dåliga. Det mesta jag kommer minnas är de bra och skojiga dagarna vi haft i labbet i gallerian. När beskedet kom att det kommer stängas blev alla lite oroliga om jobb. Men det räckte dessa tre år för mig att veta och känna dig Pia som människa. Och med de så var jag inte orolig alls för dig. Jag vet att ett jobb kommer och stora chanser eller erbjudanden kommer du få.för det är du så värd! Så hålla tummarna hade jag inte ens i tankarna för dig för en person som dig vill alla lära känna och få uppleva dina talanger. ( ni som inte känner till så finns de lite youtube bevis) ;) Ha de bäst pia!vi måste ses!Tina var förbi idag,fixa ihop något?:) kramar

2011-08-09 @ 19:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0