Onsdag i augusti!

Morrn morrn alla pigga och glada arbetande eller semesterfirande människor!
Nu har jag kommit till mitten av första arbetsveckan efter semestern och på nya stället, och min summering efter 2 dagar....det blir bättre och bättre, men jag saknar stan!!!! :-(

Frågar ni mig igen om en vecka, en månad, eller ett år....så kommer jag förmodligen svara igen att jag saknar stan, så vi får se vad som händer!

Idag kommer elektriker som ska koppla in ström till mina maskiner så nu gäller det att vara på helspänn....ha ha....

Jag har glömt berätta om min måndagskväll som var allt annat än bra, allt jag gjorde blev bara fel, och det började med att jag kom hem och hittade en påminelse på en räkning från Com Hem som jag tidigare fått uppgift om att skippa, för jag hade fått dubbla med olika priser eftersom jag sagt upp och ändrat abonnemanget till minsta på allt, och så hade jag fått en chokräkning från 3, och det visade sig att de inte lagt till "3 vänner" så jag hade ringt för fullt pris, vilket mer än halverades när jag ringde ....så de hade gjort fel.
Inte nog med det så skulle jag bjuda Linda på middag och laga en god pastasås med bacon och ostsås och bjuda på en bärkaka med vaniljsås till efterrätt.... men när jag skulle blanda ostsåsen med baconen så hällde jag i vaniljsåsen istället.

Dessutom började morgondagen inget bra, t-banan mellan Hallonbergen och Kista stod stilla pga något fel, så det blev ersättningsbussar till Kista, så 5 bussar senare var jag på väg till Kista och jobbet.

Ha en toppen dag!


OBS! Glöm ej att rösta 5 stjärnor på min dotter Linda i Miss Worlds deltävling, senast den 25 augusti, så skynda skynda rösta!!!!

http://deltavling.missworldsweden.org/bidrag/454b59aa-0479-450e-a947-3cfe3e547603

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0