Så fint brev från min söta Olga!

Postat av: Olgs

Jag kan inte förstå hur det måste kännas för dig efter att ha jobbat så länge i gallerian. Men kan säga att du är inte den enda som fått tårar.. Förr igår gick jag förbi på lunchen gallerian.kollade in mellan dörrarna och det stod tomt. Inga kollegor inget labb inget att komma tillbaka till. Jag brast ut i tårar och gick därifrån.känns konstigt väldigt konstigt. Det var mitt första riktiga jobb och det var du som tog emot mig.så blyg och oerfaren jag var så fick jag jobbet som labb råtta ha ha och tre år efter är jag en erfaren labb råtta,människa och det tack vare dig Pia! Vi har haft våra dagar. Både bra och dåliga. Det mesta jag kommer minnas är de bra och skojiga dagarna vi haft i labbet i gallerian. När beskedet kom att det kommer stängas blev alla lite oroliga om jobb. Men det räckte dessa tre år för mig att veta och känna dig Pia som människa. Och med de så var jag inte orolig alls för dig. Jag vet att ett jobb kommer och stora chanser eller erbjudanden kommer du få.för det är du så värd! Så hålla tummarna hade jag inte ens i tankarna för dig för en person som dig vill alla lära känna och få uppleva dina talanger. ( ni som inte känner till så finns de lite youtube bevis) ;) Ha de bäst pia!vi måste ses!Tina var förbi idag,fixa ihop något?:) kramar


Jag fick tårar i ögonen och en stor klump i magen när jag läste detta!
Det är så otroligt fint skrivet av Olga!
Jag kommer att sakna dig gumman, men vi kommer att ses så fort vi får tillfälle, du är min lilla lärling och kollega, och jag är så stolt över dig...även om jag skällt på dig ibland! ;-) He he ...
Det har varit kul att se din förändring, just som du själv skriver, från en blyg oerfaren liten tjej,
till den mer självsäkra och starka tjej som du är idag, och jag är övertygad om att det kommer gå jätte bra för dig i framtiden.

Stor KRAM till dig gumman, och JA vi måste ses mkt snart!


Kommentarer
Postat av: Mia

Verkligen gulligt skrivet! Sånt stärker en som männsiska. Jag blev 2009 varslad från ett stort bolag som sista anställd, några månaer senare så gick företaget helt i konkurs. Det var sorgligt, för det var där jag hade lärt mig såå mycket på så kort tid och haft enormt kul.. och så tog det bara slut.. så jag förstår dig. Men... som Olga skriver, det kommer nåt nytt. Vänta bara. Det där fixar du.

KRAM

2011-08-10 @ 00:05:11
Postat av: Pia

Tack Mia för din komentar!

Jag tror alla har vi varit med om någon eller några "seperationer" i livet, och det är som en av mina nya kollegor sa: Det är som en skilsmässa och att byta familj!

Kram Pia

2011-08-10 @ 07:12:35
Postat av: Morfen

Vilket fantastiskt fint brev. Jag har precis slutat på mitt jobb också så jag vet hur mycket känslor som bubblar till ytan. Det är bra tider - vi hittar nog jobb under hösten. :) Kram!

2011-08-10 @ 12:29:33
URL: http://morfen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0