Stroganoff à la Thai.

  • Svårighetsgrad: Medel
  • Tillagningstid: Under 30 min
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Koka ris eller annat gryn enligt anvisningen på förpackningen.
    2. Skala och hacka löken. Skär falukorven i ca 1 cm tjocka strimlor. Stek lök och falukorv i matfettet.
    3. Rör ner grädde, tomatpuré och currypasta. Koka på svag värme ca 5 minuter. Strö över persiljan.
    4. Servera med ris eller annat gryn.

    För alla

    Läs noga ingrediensförteckningen på korven och currypastan. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
    Laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.
    Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.

     

    Näringsvärde

  • Energi: 3196 kJ/764 kcal
  • Protein: 22,5 g
  • Kolhydrat: 61,5 g
  • Fett: 47,8 g

  • Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0