4 dagar före jul!

Idag är det bara 4 dagar kvar till julafton, och jag har nog börjat få lite mer julstämning iår mot förra året, och det kan ju bero på att jag är sjukskriven och hemma och har hunnit göra julmys inomhus.
Vi har bestämt att fira julafton hemma hos mig denna jul, och det tycker jag ska bli väldigt mysigt och skönt att slippa åka iväg. Så då känns det ju extra roligt att göra julfint oxå!
Var det gäller maten så överlåter jag det till mamma som är bäst på det, men självkart kommer jag att ugnsbaka en egen skinka, rulla egna köttbullar, och köpa prinskorvar, kalvsylta m.m....

Eftersom Linda inte ska fira med oss iår, då hon och Sebbe åker ner till Småland och hans familj,
så kommer det att kännas tomt och konstigt, men förra året var det Robin som inte var med oss, och så kommer det att kunna se ut i framtiden.
Jag har firat jul med mina barn och mina föräldrar i alla år, och det är klart att det blir tråkigt när traditionerna ändras, men samtidigt så kan det vara mysigt att bygga upp nya traditioner oxå, och vem vet hur nästa jul blir eller julen efter det .....då kanske jag firar den i New York, eller någon annanstans.

Vi kommer iaf att fira "lilljulafton" på fredagen med Linda, och det ska bli mysigt!

Igår fick jag oväntat besök på kvällskvisten!
Jag gick förbi Sturegatan efter att ha åkt med Linda till pass/id myndigheten i Solna (hon skulle fixa nytt leg), och fick syn på Virpi inne på Mixit, så jag ringde henne och hon köpte med sig sushi och följde med hem och åt.
Det blev en mkt trevlig och spontan kväll, och det var jätte kul att se henne igen!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0