Kyckling Stroganoff!

  • Svårighetsgrad: Medel
  • Tillagningstid: Under 30 min
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Koka ris eller gryn enligt förpackningens anvisning.
    2. Skala och skiva gul lök och vitlök.
    3. Stek löken mjuk i 1/3 av matfettet och ta upp den. Bryn kycklingen i omgångar i resten av matfettet. Krydda med salt och peppar.
    4. Rör ner lök, paprikapulver och tomatpuré. Tillsätt buljong och crème fraiche. Låt sjuda ca 10 minuter.
    5. Servera med ris eller annat gryn.

    För alla

    Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
    Laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri crème fraiche.
    Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja).

     

    Näringsvärde

  • Energi: 2373 kJ/567 kcal
  • Protein: 36,7 g
  • Kolhydrat: 52,1 g
  • Fett: 23,1 g

  • Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0