Luciamorgon!

Godmorgon eller god förmiddag mina vänner, och trevlig Lucia!

Igår hade jag hela 116 st besökare, igen, vilket gläder mig otroligt mkt att så många följer min blogg! :-) Dock hade min väninna Heidi storrekord igår på över 1400 besökare tack vare en kollega till henne som länkat via Facebook för att hon älskade Heidis otroligt fina paketdörr (som jag fotat i ett inlägg nedan)! Grattis gumman!!! :-)

Idag blev det sovmorgon för mig igen, sitter just nu och äter frukost, så jag har inte hunnit se något Luciafirande på TV. Men jag myser så gott jag kan med tända ljus i mitt matrum.

Igår åkte jag ju till jobbet på kvällen och tänkte att det skulle gå bra att jobba de två sista timmarna, då det förhoppningsvis skulle vara lugnare osv..... Men det spelade ingen roll, jag hade hjärtklappning hela vägen dit, och så fort jag kom in och träffade kollegorna så brast jag ihop och började gråta och visste inte vad jag skulle göra. Allt bara låste sig för mig och jag kunde inte komma mig för att göra något.
Men jag pratade en hel del med mina kollegor och bla en av tjejerna som själv varit med om samma sak för ca 2 år sedan och en av killarna som levt med en tjej som hade panikångest, och det var väldigt skönt att höra deras berättelser och veta att man har deras förståelse.

Det är svårt att förklara hur jag mår, när jag inte vet det själv!
Det är som om den ena halvan av hjärnan vill tillbaka så mkt, men den andra halvan får bara ångest och panikattack.
Jag kan inte kontrollera mina känslor eller min egen vilja, och det känns så frustrerande!

Så nu vet jag inte vad som händer.....ska jag åka till jobbet idag oxå och känna om det känns bättre?
Det kan ju varit värst första gången!?

Nåja....jag får se hur dagen utvecklar sig, men nu vill jag bara ta det lugnt och dricka mitt kaffe och kolla efter bordslampor till min skänk i matrummet, som jag vill ha när julen är över. Jga vill ha två stycken, dvs en på vardera sida!
Här är ett par exempel, vad tycks?
Vilken tycker ni passar bäst?

 


Alt.nr: 1   Pris NU: 299:- (Ord.399:- exkl skärm)                   Alt.nr: 2     Pris: 199:- (inkl skärm)

Båda finns på www.halens.se!
Jag tror nog att den i antik mässing/tenn passar bäst!? Dessutom känns den mest rejäl!


Kommentarer
Postat av: mamma å pappa

Det låter inte bra ,jag tycker nog att du ska vara hemma ett tag till !!!Det måste kännas bra innan du går och jobbar igen ! Puss o Kram från oss

2011-12-13 @ 11:12:16
Postat av: karin

jag tycker att du skall vara sjukskriven över jul ta det lungt och stressa inte och gå på samtal företaget går inte under utan dig men du kan gå gå under om du inte lyssnar på din kropp tänker på dig

2011-12-13 @ 14:25:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0