Väntat 2 tim på maten!

Ikväll blev det en spontan tur till Oleary`s i Vällingby, som hade nyöppning , och det var Heidi som skickade ett meddelande och frågade om jag ville komma.
Jag passade på att bjuda in några fler vänner, Luisa och min granne Maarit, så vli blev 4 st tjejer.
Vi kom dit ca kl 18.30 och vi beställde in dryck och mat så gott som på en gång, och det tog väldigt lång tid innan vi fick in drickat, och maten tog ca 1,5-2 timmar , innan vi fick in den.
Då vi klagade och frågade vart maten tagit vägen så skyllde de på att komunikationen mellan köket och serveringspersonalen inte funkade så bra, sedan kom hovmästaren och förklarade att de "smygöppnade" idag och hade inte räknat med att det skulle komma så mkt folk, så dte blev kaos i köket.
Hur kan man INTE räkna med att det blir mkt folk!?!?!?!?

När maten väl kom in (jag beställde en cesarsallad, så fick inte Heidi sin mat, och hon satt t.o.m. kvar och väntade på den när jag och min granne var tvugna att åka hem, eftersom Simba varit ensam i 3 tim.
Jag frågade henne nyss på FB om hon fick sin mat till slut, men hon hade inte orkat vänta och gått till slut....stackarn, hon som jobbat och var så hungrig! :-(

Jag lyckades iaf få till att vi fick maten till halva priset, men de får inga höga poäng från mig!


Kommentarer
Postat av: mamma å pappa

Det var ingen höjdare ,då går ni inte dit igen !!!! Kramiz

2011-12-20 @ 22:16:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0