Färsbiff ”Köpenhamn” med tomat, lök och ost.

  • Tillagningstid: Över 20 min
  • Svårighetsgrad: Medel
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Sätt ugnen på 200ºC.
    2. Blanda ströbröd och mjölk, låt det svälla ca 10 minuter.
    3. Koka potatisen
    4. Rör färsen med saltet. Blanda ner ströbrödsblandningen och peppar. Lägg färsen i en ugnssäker form. Sätt in den mitt i ugnen ca 15 minuter.
    5. Skala, skiva och stek löken i matfettet. Blanda buljong och soja. Skiva tomaterna.
    6. Lägg löken runt om köttfärsen, häll buljongblandningen runt om. Lägg på tomater och ost. Sätt in ytterligare ca 20 minuter.
    7. Servera köttfärsbiffen med potatis

    För alla:
    Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
    I övrigt är rätten äggfri.
    Glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller PO fiber.
    Laktosfri: använd laktosfri mjölk och laktosfritt matfett.
    Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt ströbröd, byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risbaserat alternativ, använd mjölkfritt matfett. Uteslut osten.


    Kommentarer
    Postat av: Pia

    Det blev JÄTTE gott och mkt uppskattat av 4 st till som jag bjöd på middag på Robins födelsedag!

    2011-02-25 @ 10:29:03

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0