Kyckling med dijonsenap och basilika.

  • Tillagningstid: Över 20 min
  • Svårighetsgrad: Medel
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
    2. Strimla kycklingen. Skala och finhacka vitlöken.
    3. Bryn kycklingen i olivoljan, tillsätt vitlöken och fräs med den. Tillsätt buljong, matlagningsgrädde och senap. Koka sakta 5-6 minuter. 
    4. Plocka och hacka basilikan, tillsätt basilikan och smaksätt med salt och peppar. Red av grytan med lite majsstärkelse utrört med vatten.
    5. Servera grytan med ris.


    För alla:
    Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
    I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
    Laktosfri: använd laktosfri grädde.
    Mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, soja eller risalternativ.


    Kommentarer
    Postat av: linndus

    mmm låter gott =)

    Pussis

    2011-02-26 @ 12:17:43
    Postat av: ingela

    Wow, vilken rätt. Den här måste ni bara göra. Lite mer basilika tycker jag iofs.(tog bort vitlöken för Ulf skull) Taket lyfte sig!!! iaf ovanför mitt huvud. Kramen Ingela

    2011-03-20 @ 21:28:48

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0