Kycklinggryta med curry!

  • Tillagningstid: Över 20 min
  • Svårighetsgrad: Medel
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Skala och skiva potatisen i 2 cm tjocka skivor. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och finhacka vitlöken. Skär kycklingfilén i skivor
    2. Bryn kycklingen i oljan i en gryta, plocka upp den och lägg på en tallrik. Lägg i vitlök och paprika i grytan, fräs en 1/2 minut
    tillsammans med curry och socker. Lägg i potatis och häll på kokosmjölk och buljong eller fond. Koka sakta ca 20 minuter tills
    potatisen är mjuk. Lägg i kycklingen i grytan efter halva tiden. Smaksätt med salt, peppar och limesaft.

    För alla:
    Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
    I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
    Mjölkproteinfri: använd havre-, soja- eller risgräddersättning. Servera med bröd utan mjölk.

     

    Kommentarer
    Postat av: Frk Svensson (Mia)

    Ser gott ut, gillar dina recept här =)

    Förresten.. fick order "malaysia" som ordverifirering.. hmm, ett tecken? ;)

    KRAM

    2011-02-07 @ 13:54:55
    URL: http://frksvensson.blogspot.com/
    Postat av: Pia

    Ikväll tänkte jag göra denna maträtt, efter gymmet! :-)

    2011-02-08 @ 09:16:33

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0