MIn alla hjärtans dag!

Morrn morrn!

Hoppas att ni fick en underbar Alla hjärtans dag....fast varför skulle just den dagen vara mer speciell än någon annan dag!?
Varför kan inte alla dagar vara "Alla hjärtans dag"?

Jag har börjat vänja mig att inte bli uppvaktad på just den dagen, jag är ju singel och har varit en längre tid, så jag har ju ingen "hjärtevän" som överöser mig med presenter,kärleksförklaringar, m.m.

Så min Alla hjärtans dag blev tillbringad i tvättstugan och på gymmet, och så gjorde jag en liten extra hjärtlig middag till mig och sonen.

Jag mår iaf kanonbra just nu!
Peppar peppar så har jag fått vara frisk, hittills, och det gör ju att jag kan fortsätta träna och nu tänker jag öka på lite mer med träningen.
Denna gång MÅSTE jag lyckas, och mitt första delmål är 10 kg neråt, då är jag ganska nöjd.
 Men man får inte stirra sig blind på vågen, för det blir ju muskler oxå när man tränar, så det viktiga är ju att mäta, eller som jag gjorde fota så man kan jämföra, och så kan man ju ha kläder som mått.

Nu måste jag göra mig iordning för ännu en arbetsdag!
Ha en toppen dag, även bättre än gårdagen!Kommentarer
Postat av: Maria

Morning gumman! Visst är de väl lite mysigt med alla hjärtans, även om lite överdrivet.. Men som sagt då man e sigel så känner man ju inte något av de... Men som sagt mår bra för de... Går ju som smort här på jobbet just nu så jag kan inte annat än va glad... :-) Men du e ju för roligt, jättefin falukorv ;-) haha Gillar!!! Du kommer att fixa de nu gums! Så håller tummen att du får vara friskus!!! Peppning från mig!! Kramis!

2011-02-15 @ 10:30:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0