Penne med skink- och tomatsås och haricots verts!

  • Tillagningstid: Max 20 min
  • Svårighetsgrad: Lättlagat
  • Svårighetsgrad: Medel
  • Portioner: 4

    Ingredienser

    Gör så här

     


    1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
    2. Skala och hacka löken. Fräs löken i olivoljan, tillsätt tomater, buljongtärning och 2 dl vatten. Koka sakta10 minuter. Lägg i haricots verts när det återstår några minuter kvar av koktiden.
    3. Tillsätt matlagningsgrädde och skinka, koka upp och smaksätt med salt och peppar.
    4. Servera pasta med tomat och skinksås.


    För alla:
    Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
    Glutenfri: använd glutenfri pasta.
    Laktosfri: använd laktosfri grädde.
    Mjölkproteinfri: använd havre-, soja- eller risgräddersättning.
    Äggfri: använd pasta utan ägg.


  • Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0