Bra start på 2011!

Jag måste säga att mitt år kunde knappt börjat bättre!
Vilken positiv energi jag känner, och det blev ännu bättre imorse då jag var hos en sjukgymnast vid Stadion för att försöka bli av med min migrän/spänningshuvudvärk.
Hon var enormt positiv och hittade felen på mig nästan omedelbart, och hon såg väldigt positivt på behandling, och tror att jag ska kunna bli helt frisk.....och det är ju POSITIVT!!! :-)
Jag kan äntligen bli av med min migrän/spänningshuvudvärk!!! :-)

För övrigt så slutade även dagen med en mkt trevlig kväll hemma hos Heidi, med en jätte god middag, pasta med bacon och ostsås, och sockeärtor med en gudomligt god efterrätt i form av en "nyttig" chokladkaka med hallon, passionsfrukt och osötad grädde.

Så med andra ord så har detta år börjat väldigt bra för min del....hur har det varit för er?
Dessutom så har jag haft ca 72 besökare idag och 19 olika komentarer (det är inte rekord med det är mkt iaf), har iofs snittat runt ca 50 st per dag nu i ca en veckas tid, och det är kul med ett sådant intresse.

Nu ska jag sussa, och jag har ställt klockan på drygt en timme tidigare imorgon för att gå upp till gymmet och på kvällen ska jag träffa Mia.
Natti natti kram från mig till er alla, och särskilt alla nya läsare som varit så flitiga med att skriva så många komentarer idag!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0