Köpt broddar!

Hej svejs på lördagskvällen!

Idag blev det en utmaning, efter att ha legat stilla hela veckan och bara varit ute på ett par korta promenader i slutet av veckan, så åkte jag med Suzie och Vanessa till IKEA.
Jag sa att jag kunde åka med om vi tog det i mitt tempo och började med att äta lunch och sedan gå lugnt och sansat genom de avdelningar vi skulle se.
Det gick kalas bra, så min utvärdering av detta är att , klarar jag av IKEA så är jag friskförklarad. Ha ha ha ....
Skämt åsido, jag var jätte snurrig när jag kom ner till stationen i Sumpan och mötte Suzie och Vanessa, men efter att jag fått i mig mat och kaffe så gick det bättre, bortsett från en vätskekontroll lite senare, som Suzie uppmanade mig att ta, hon tyckte väl att jag såg lite blek ut. Ha ha ....

Innan vi gick in på IKEA gick jag in på Stadium för att kolla om de hade broddar till skorna, och de hade det så jag köpte mig att par för endast 129:-, och jag har även invigt dem ikväll när jag var ute med Simba, och de funkade jätte bra.

Jag fyndade även ett par nya powerwalksdojjor på rean för halva rea-priset, och på IKEA fyndade jag ett nytt överkast med två tillhörande kuddfodral.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0