Nakenchock och anorexi!

Hej svejs på er!

Nu har jag varit på gymmet och bränt kalorier (ca 340) ,det blev 20 min crosstrainern, 10 min på en liknande maskin som jag inte vet vad den heter, och ca 7 min cykel, plus armar.

Jag tänkte börja mäta mig och fota min kropp, för att bli mer sporrad att träna hårt.
Men INTE naken....Ha ha ha ...

Jag blev chockad idag när jag fick se nakenbilden som Kissie lagt ut på sin blogg!
Varför gör man det???
Jag fattar inte att unga tjejer har så konstiga ideal idag!
Visst när jag var yngre (i 9:an) hade jag anorexia, och vägde endast 50 kg, som minst, och jag åt endast en halv skorpa utan pålägg till frukost, och ingen lunch och petade bara i middagen för att mina föräldrar skulle tro att jag åt, och sedan joggade jag ca 7-8 km varje dag, och gjorde flera hundra situps, mitt rekord tror jag låg på ca 500 st.
Jag var fanatisk ang min kropp, men det resulterade i att den slutade fungera normalt, dvs min mens slutade att fungera bla, och jag trodde att jag inte skulle kunna få barn i framtiden.
Jag var såååå nära att läggas in på tvångsmatning, men slapp med en hårsmån.
Hade jag inte fått hjälp när jag fick det så hade jag kanske inte funnits idag.

Men de unga tjejerna idag har väl delvis samma ideal, man ska vara trådsmal men ha gigantiska bröst, och sjukt stora läppar, m.m..... Det blir osymetriskt och ser bara onaturligt och sjukt ut!

Allt handlar om sex och sexapeal!
Tänker de inte längre än näsan räcker?

Jag vill inte låta pryd, för det är verkligen inte min grej, men någon måtta får det vara!
Man lägger INTE ut nakenbilder på sig själv på nätet!
Då måste man vara jävligt blåst!


Kommentarer
Postat av: Roger

Är inte alls förvånad över ungas "kroppsideal" - jämför med dig själv när du var i den åldern och vad som hänt i vårt land och världen sedan dess. En helt annan media exponering, tjejerna idag växer upp med Barbie som kroppsideal...sedan alla dokusåpor där silikonbrösten härjar fritt och alla ska ligga med alla....listan kan göras lång hur över hur sjuk vår vardag är 2011. Uppmuntrar till våldtäkt...hmmm...det låter som att du vill att kvinnor ska gå i slöja...?

2011-01-28 @ 10:49:06
Postat av: Pia

Ha ha ha ....nej Roger, men du vet vad jag har varit med om, och jag menar att man ska inte lägga ut bilder på sif naken! Läs vad jag skriver vännen!

2011-01-28 @ 10:53:05
Postat av: Roger

Håller med till 100%! Det är alltför många småtjejer som viker ut sig i Slitz vid 20-årsåldern, får 4000 för det men bilderna ägs resten av livet av Slitz osv... Det är en galen värld vi lever i! Ibland vill man bara flytta ut till skogen...

2011-01-28 @ 14:16:09
Postat av: Svart Sverige

Kasta inte sten i glashus ;-)

2011-01-28 @ 19:30:14
Postat av: Pia

Svart Sverige: Hmmm...???

2011-01-28 @ 21:56:24
Postat av: Svart Sverige

Konstigt namn ja, men det är vitt porslin från Rörstrand med svart tryck, 1800-tal och ovanlig, inte mer spännande än så..2011-01-29 @ 01:47:31
Postat av: Pia

Ja eftersom du inte vågar träda fram med ditt riktiga namn så får jag ju kalla dig det du skriver.

Jag undrar bara vad du menar med din komentar att kasta sten i glashus?

2011-01-29 @ 12:30:37
Postat av: Svart Sverige

Aha, missförstånd från min sida, ber om ursäkt!"Kasta sten i glashus" som är ett talesätt, skrev jag för att jag tyckte ditt inlägg var komiskt om man tittar på helheten på din blogg, men även inlägget i sig är motsägelsefullt på ett sätt som gör en förvirrad när man läser. Men jag missförstår dig säkert.

Mvh Kirsti

2011-01-29 @ 15:53:49
Postat av: Pia

Kirsti: Ja jag tror nog att du missförstått mig helt och fullt!

Jag vet mkt väl vad ordspråket "Kasta inte sten i glashus" betyder!

Det betyder att man inte ska säga emot sig själv.

Men jag har INTE klätt av mig naken på min blogg och kommer heller aldrig att göra det, och jag tycker bara att det är så sjukt att man kan göra det.

Dessutom jämför jag med olika ideal, dvs hur det förändrats med tiden, som detta med alla plastik operationer i unga åldrar, och att det inte finns några gränser för det.

Men jag förstår att du inte håller med där, och det är helt ok, alla har vi rätt till våra egna åsikter. Men vart tycker du att jag kastar sten i glashus?

Mvh Pia2011-01-29 @ 17:50:46
Postat av: olga

kissie är dum i huvudet!

eller leker blåst. vare sig vad, dagens ungdomar som tror sig att vara smal, är fint. Väx upp och sluta leva i fantasivärlden. Som du säger, Det ser för jävligt ut. Föreställa sig, två basket bollar, en midja som är 40 cm, stor fläsk läpp och ingen rumpa,

MMMMMM ser verkligen realistiskt och fint ut. NEJ!

Att ha celluliter, att ha fett, att äta bra, DET ÄR ATT VARA NORMAL! Det är så det ska vara.:DKRAMAR!

2011-02-01 @ 00:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0