Sluta tänka på andra!

Idag är jag såååååå less, jag hade verkligen hoppats på att vara helt kry från min hjärnskakning, men det känns fortfarande på vissa ställen, tex kroppen värker fortfarande, trots att jag var ute och rörde lite på mig igår, det hugger bakom ena örat.
Att det ska ta sådan lång tid!
Jag ska prova även idag att gå ut och få lite luft och se om jag är lika yr fortfarande, dvs som jag var igår, och träna bort rädslan att gå på gatorna med snö och is, jag går som en pensionär, dvs sakta och stelt.

Jag tror inte att man förstår hur det känns förrän man själv har råkat ut för en hjärnskakning!

Dessutom så är det när något sådant här händer som man oxå märker vilka som är ens "riktiga" vänner, det är de som hör av sig och bryr sig om hur man mår, och undrar om de kan hjälpa till med något.....ni vet vilka ni är.

Det är sådana här tillfällen som man får tid att tänka mkt, och man märker sådant man kanske inte märkt tidigare.....oj vad dramatiskt det lät.
Men det är lite så faktiskt!
Dvs jag försöker ställa upp på mina vänner så mkt jag kan, tom de som inte är ens närmaste vänner, men kan jag hjälpa till så gör jag det, men det tråkiga är att när man själv råkar ut för något så kan de inte ens skicka en hälsning och fråga hur man mår.

Det är sådana här tillfällen som får mig att fundera på , hur mkt ska man egentligen ställa upp på andra? När ska man tänka enbart på sig själv?
Jag tror att det är dags att börja bli mer "ego", dvs tänk i första hand på mig själv och vad jag vill, vad får mig att må bra, osv....
Säga NEJ!!!
Tänk: Är jag den enda som kan göra detta? Är det mitt ansvar?

Det är svårt, men när man märker att vissa mera utnyttjar en när det passar dem, men inte ens kan önska krya på dig när man råkar ut för något tråkigt, jobbigt, så undrar man varför man hjälper dem när de behöver!?

Så det jag har kommit fram till nu är att SLUTA TÄNKA PÅ ANDRA, mer än mig själv!

Så för er som bryr er, idag mår jag bättre, men det trodde jag även igår iofs, så vi får se efter en dusch och en liten promenad!


Kommentarer
Postat av: Maria

Halloj gumman! Men attans va de där ställde till i kroppen, men kroppen är ju inte att leka med. Skönt att höra att de ändå är på rätt väg. Där sa du de ända rätta i dag!! Du ska absolut börja tänka mera på dig själv gumman, du är såå snäll och som du skriver hjälper till på alla håll där de behövs. du behöver din tid du med!!! Ringer en sväng senare och kollar om du orkar prat. Kramar

2011-01-14 @ 12:07:19
Postat av: Frk Svensson (Mia)

Jaaag bryr mig och det vet du! Trist att man själv är så jäkla dålig så man knappt kan gå och man inte kan hjälpa DIG. Jag är också förbannat less, trött, deppig på att gå omkring och ha så här ont. Jag har också sett vilka som hört av sig, en del vänner är ju för fan inte värt ett skit i mina ögon längre. Trist men sant.

Ringer sen!!! Hoppas du mår bättre snart.

PS) Om du vill får du komma ikväll men du orkar nog kanske inte. Jag håller själv på att få feber.

KRAAAM

2011-01-14 @ 13:17:50
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Pia

Maria: Du vet att du är en av mina bästa vänner! Kramis

Mia: Du vet oxå att du tillhör mina bästa vänner, trots att vi inte känt varandra så länge, ännu, dessutom har du själv varit sjuk den senaste tiden. Vi kan säga att nu kan inte detta år bli värre, bara bättre! Kram på dig gumman!

2011-01-14 @ 13:59:48
Postat av: Roger

Tycker att du tänker och agerar helt rätt! Jag har varit en sådan som alltid gett och gett och gett...och i stort sett aldrig fått något tillbaka. Allt från skjuts, bjuda, ge kanonrabatter från butiken osv. Men sakta men säkert har jag fasat ut detta beteende...däremot så är det svårt och jobbigt eftersom jag och du är "av naturen" givmilda personer. Som jag skrev tidigare så satt min hjärnskakning i nästan två veckor och det blev successivt bättre...så försök att ha tålamod...det kan bara bli bättre! Se det positiva med att du har tid att tänka på att annat också, som nu med vilka som bryr sig eller inte. Massa kramar till dig

2011-01-14 @ 16:22:57
Postat av: micke j

Hallåj tjejen! Har varit hus och hundvakt i en dryg vecka så jag har inte läst din blogg förän idag(lördag),hoppas att du snart blir bättre och att sviterna av ditt fall och hjärnskakning går över snart så du börjar må bättre, har inga bra tipps hur du ska göra för jag har inte haft hjärnskakning sen jag gick i femman så KRYA PÅ DIG!!!!låtta löw micke j

2011-01-15 @ 10:36:14
Postat av: Pia

Roger:Tack för din komentar, men det är så mkt sådana människor som bara tar och tar och inte ger något tillbaka, så man tröttnar till slut!

2 veckor!? Fyyy nä ni vill jag bli helt återställd igen, det känns som om jag har blivit lite långsammare i tal osv....kanske bara e jag som inbillar mig.

Micke: Tack vännen, vi måste försöka ses snart med vovvarna igen! Kramar till er!

2011-01-15 @ 13:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0