Hemleverans av Iphone och mig!

Morrn morrn!

Nu har jag äntligen fått min efterlängtade IPHONE, vit!!!
Jag köpte den i lilla 3-butiken i Gallerian, eftersom vi inte fått in den i 16 Gb, eller någon vit överhuvudtaget.
De hade tom så bra service så jag fick hemleverans med både mobil och mig själv till min dörr på kvällen....det kallar jag BRA service! Tack 3! :-)

 

Nu ska jag bara köpa skydd för den så att den inte går sönder, hittade en liten butik på KLarabergsgatan mittemot Åhlèns som hade mängder med skal till IPHONE 4, i alla möjliga varianter för endast 60:-/st, men först blir det ett siliconskal från Expert (vitt/naturellt) och displayskydd.

Jag fick även trevligt besök av Heidis morbror Tommy, som jaag träffade uppe i Dalarna, som kom in och köpte en HTC-mobil av mig och förlängde sitt abonnemang, och det var jätte kul att träffa honom igen.
Dessutom så avslutade jag dagen med flaggan i topp, med en riktig kanonförsäljning av en Nikon systemkamera för ca 12.000:-, med 4 års försäkring, 2 st 16 GB minneskort, filter, och det blev en försäljning på totalt ca 16-17.000:-!
Det kändes skönt! =)

Idag är jag lite nervös för jag ska på en anställningsintervju för första gången på ca 11-12 år, och det ska bli väldigt spännande! Så håll tummarna, jag berättar mer sedan!

Ha en toppen dag så hörs vi snart igen!
Puss och kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0