Ok eller girighet?

Morrn morrn!

Så var det måndag igen och officiellt är detta min sista arbetsvecka innan semester, och därmed oxå den sista veckan på Expert i Gallerian, och det känns väldigt vemodigt måste jag erkänna,
men det kanske inte är sista vecka i Gallerian...dvs om jag får det nya jobbet. ;-)
Jga trivs ju så otroligt bra att jobba inne i stan med närheten till allt, och framförallt nu på sommaren med alla mysiga uteserveringar, jag kommer få ångest i Kista centrum.

I fredags fick jag räkningen på fönsterrutan som Robin råkade ha sönder när han flyttade ut sina möbler, och de vill ha ca 1700:- för det!
Är det OK...dvs att fastighetsbolaget tar betalt till den enskilda hyresgästen så högt? Har de inget försäkringsbolag som tar sådana utgifter?
Ska jag som enskild hyresgäst behöva ta det på min försäkring?

Jag kan inte låta bli att tycka att det känns väldigt girigt från Vegafastigeheter med tanke på att jag kostat på lägenheten så pass mkt mer (om vi ska räkna pengar), duschhörna,tapeter,målarfärg, diskbänk och bänkskivor, kran(blandare), nya handtag på köksluckorna, m.m....m.m....
Jag betalar dessutom hyran i god tid varje månad, och sköter mig, dvs stör inga grannar med hög musik, m.m.
Vad tycker ni?
Inte nog med detta så har ju Vega lovat att byta golvet i köket ,när det gjorde besiktningen när jag flyttade in, vilket inte har hänt ännu.

Nåja....jag funderar på att ringa och prata med dem iaf, kan ju iaf ifrågasätta dem.

Ha en toppen dag i det trista vädret!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0