Semesterrapport!

Hejsvejs!

Nu har jag varit dålig på att uppdatera och jag ber om ursäkt....fast egentligen så ska ni skita i det...jag har ju SEMESTER, så jag har annat att göra än att blogga !!!! HA HA HA ...!!!

Iförrgår (torsdags) var jag ute i Bålsta så gott som hela dagen, hos mamsen och papsen, med älsklingen Simba, och vi led av värmen...mest Simba som hade problem att bestämma sig vart han skulle ligga och vart det var svalast.
Jag led med honom något otroligt när han desperat försökte gräva en grop i buskarna, men kunde inte pga sitt handikapp med tassarna. Jag var beredd att ta fram en spade och gräva åt honom! :-(

På kvällen på torsdagen åkte jag och Simba till Arlanda för att hämta hem min älskade dotter Linda och hennes pojkvän Sebbe, som varit på en romantisk resa till Italien, Rom och Venedig.
På kvällen blev vi kvar och sov över i Lindas söta lilla lägenhet, efter bildvisning av över 1000 bilder som hon tagit på resan, och lite Rosè.

På morgonen tog vi det lugnt, och gick sedan hem för att duscha och göra mig iordning för att äta en sen lunch/tidig middag tillsammans med Sebbes föräldrar som var på besök från Småland, och som skulle bege sig hemåt på kvällen.

Det blev en mkt trevlig middag, och ett första möte med Sebbes mamma Pia, har träffat hans pappa Kristoffer en gång förut.
Jag tog en promenad hem från Solna med Simba och väl hemma lämnade jag av Simba ensam i lägenheten för att gå och möta Amy på Boulevard där hon skulle äta middag, och jag gjorde hennes sällskap med en skagentoast och en dagens.
Efter ca 1.5 tim på Boulevards uteservering gick vi hem till mig och planerade ombyggnad av min lägenhet...hahaha....ja vi pratade iaf en hel del om inredning, och det blev ganska sent.

Idag har jag haft besök av Eva F och hennes söta dotter Beatrice hela dagen, och vi har fikat, ätit pizza, varit och hälsat på i Lindas lägenhet, åkt till Pampas och flytbryggan m.m.....och haft en supermysig dag tillsammans, och självklart var min älskling Simba med.

Nu ska jag och Simba gå en långpromenad till Brommaplan och hälsa på Heidi, men det blir nog bussen hem.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Många kramar!


På min balkong!
Söta Beatrice.


Flytbryggan som vi ska äta grillbuffè på denna fredag och fira Lindas 24-års dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0