Sista dagen på Expert i Gallerian!

Morrn morrn mina vänner!

Idag har jag haft en skön sovmorgon och jag börjar inte jobba förrän kl 12, och det känns ovant, men samtidigt skönt med tanke på att det är sista dagen som jag jpbbar på Expert Gallerian, och jag får stänga och avsluta förhoppningsvis på ett bra sätt.

Jag har ju en del saker att plocka med mig hem, som jag sparat på mig under åren (10 år)!
Dessutom vill jag ju ha den där Bosesoundocken med det grymma ljudet, och så ska jag ju ev få en vinleverans idag.

Igår kväll gjorde jag en "Roger", dvs jag låg på soffan och slöade och pratade i telefon med en gammal go vän (Roger) som peppade mig otroligt mkt ang mina jobbidèer, och jag fick en hel del att tänka på framöver! Tusen tack vännen! :-)

Jag måste säga att jag känner mig väldigt positiv just nu ang framtiden, och jag ser ljust på förändringen och tror att det kommer bli väldigt bra till slut!

Nu väntar 3 veckor skön SEMESTER!!! =)

GLÖM INTE att komma in på Expert I gallerian och fynda, vi säljer bort MASSOR med bra saker till KANON priser!!!!

 


Kommentarer
Postat av: Maria

Morning gumman! Å vilka mysiga bider på dig!! och jättefin skinnjacka!! :-) Hoppas de gick bra för dig igår nu när du lämnade Gallerian. Nu är dun verkligen förtjänt av 3 veckors semester innan nya utmaningar väntar. Som du säger de är kanske bra med lite förändring med.. Jag avslutar väl med lite helgjobb här nu då innan jag får gå... Känns lite småskumt att behöva jobba helg inna semester men men.. Kram kram

2011-07-16 @ 11:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0