En kväll på Pampas Marina!

Halloj i natten!

Ikväll blev det en KANON trevlig kväll på Pampas Marina ,tillsammans med Ingela, med början på den nya flytbryggan/baren/restaurangen, där vi åt varsin nachostallrik, de hade dock inte fått alkoholtillstånd ännu, så det blev endast vatten till maten, trots att jag hade 6 st flaskor vin med mig.
Efter maten gick vi bort mot Pampas Marinas stora krog och brygga, där vi stötte på mina goa kollegor Jonas och Tina, plus att vi även mötte Suzie med sällskap.

Vi satte oss och drack cider och hade lugnt och trevligt, då fick jag sms av Robin som undrade vart jag var, och det slutade med att inom ca en timme så var även han och hans kompis Jens där och gjorde oss sällskap, vilket blev KANON mysigt!

Här är lite bilder från kvällen!

Kvällens pinsamhet var att jag fick för mig att jag kände DJ:n och även Robin gjorde det, så jag var tvugen att fråga om/hur vi kände varandra. Han sa att han även känd eigen mig, och trodde att jag hade en bror som hette Chris.
Men jag kunde inte sluta att fundera och till slut så bestämde jga mig för att han varit med i någon "Såpa", typ Big Brother , för många år sedan, men han sa aldrig det, så jag var bara tvungen att kolla upp det när jag kom hem, och det stämde, det är "Big Brother Jacob" som kom 3:a i ca 4:e omgången av Big Brother.


Jacob


Ingela på flytbryggan.


Jag


Ett fullsatt Pampas.

Loungen


Robin och JensKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0