Jag ser en ljusning!

Hej i natten!

Idag har det varit en väldigt omtumlande dag med många känslosvallningar upp och ner!
Vi fick ju som sagt det minst sagt chokartade beskedet imorse att vi ska stänga butiken, och det redan from den 1:a augusti nu i sommar.
Efter beskedet hade vi enskilda samtal med våra chefer som förklarade våra alternativ samt att de ville höra vad vi ville m.m.

Mina alternativ var först att gå till Hötorget, men som de sa först, så skulle Linda vara tvungen att sluta då, vilket jag reagerade häftigt på. Då är hellre jag arbetslös än att sätta min dotter i den sitsen!
Men eftersom Linda inte är sist in i butiken på Hötorget så var det inte alls så att vi stod mot varandra, som de fått oss att tro från början, så hon var säker, och jag har fått ett annat alternativ.

Mina val är:
- Uppsägning med 6 månader fullt betalt.
- Flytta med labbet till annan butik.

Är det nu jag ska se chansen att bryta upp från Expert och göra något helt annat, eller ska jag ta det säkra före det osäkra och stanna kvar och byta butik?
Flytten ska isf ske snarast, dvs inom ca 2 veckor, så det är snabba beslut som gäller.
Det har inkommit några fler alternativ och förslag under dagen,och jag har fått många goda råd och tips, så det känns just nu som om hela jorden snurrar för mig och vet varken ut eller in.

Jag hade även ett snack med min nya butikschef och han gav mig många fina lovord, trots våran korta tid tillsammans, så jag blev riktigt rörd, och han sa att jag var för dyrbar för Expert att mista.
Men det är positivt iaf, dvs jag behöver inte bli arbetslös, dvs om jag inte vill!

Jag måste få helgen på mig att fundera!

Det blev iaf ett trevlig avslut på en ansträngande och omtumlande dag, Julia och Linda kom och "kidnappade" mig och vi gick till Fridays och åt middag och pratade om jobb!


Julia och jag


Linda
Deras fantastiska kyckling/räk pasta med cayenne peppar.


En luftballong som flög precis ovanför oss.


Kommentarer
Postat av: L

Jag har nu köpit cayennepeppar =)

hihi Pussis

2011-06-17 @ 10:06:40
Postat av: Maria

Morning gums! Vaa roligt och skönt att höra att de finns några alt att välja mellan. Å vilka fina ord från chefen. Sånt behöver man verkligen. :-) Kram kram

2011-06-17 @ 10:45:51
Postat av: Frk Svensson (Mia)

Sa ju det. Båda mina alternativ dök upp ;) Och så duktig och trofast som du är så förstår jag att dem vill ha kvar dig! Jag har varit med om sådana här turer så vet att det är jobbigt och att man sätts i en pressad situation om att ta snabba beslut. Här är det bara du själv som måste känna och verkligen fundera över hur du ska/vill göra.Ses ikväll gumman =)

KRAM

2011-06-17 @ 10:55:31
URL: http://frksvensson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0