Mitt liv är fantatstiskt!

Godkväll mina vänner!

Jag vill bara säga att jag är väldigt nöjd med mitt liv som det är just nu, eller rättare sagt,
 MITT LIV ÄR HELT JÄVLA FANTASTISKT!!!

Jag är frisk, har 2 underbara barn som är vuxna, en helst otroligt underbar vovve, två friska glad pensionärer till underbara föräldrar , en fin bror, en underbar lägenhet, fantastiska vänner, kan göra exakt vad jag vill, när jag vill, m.m.....m.m.....
Kan man ha det bättre!?

Kanske , kanske inte!!!

Jag vet iaf att jag har det jag behöver för att må bra som människa.
Skulle iofs inte sitta fel med ett fett betalt jobb....Ha ha ha ....men jag trivs med det jag har och just nu känns det väldigt spännande.
Idag var det en underbar dag, jag har jobbat ute i butiken och sålt hela dagen , liksom igår, men idag var jag på strålande humör och det var så sjukt roligt att sälja och prata med alla kunder.

På kvällen blev jag spontant hembjuden till Heidi på middag och lite rosè, och det är just det som är så underbart med mitt liv, att jag just kan göra dessa spontana saker när jag känner för det.

Jag är så otroligt glad och tacksam för mina vänner och jag vill särkilt tacka en speciell person, som jag iofs inte har någon kontakt med idag, men han har sammanfört mig med två fantastiska "nya" vänner (sedan ett par år), som jag är så glad att ha fått in i mitt liv, Maria och Heidi!

Nu ska jag sussa, godnatt och sov så gott!


Jag ikväll på Heidis balkong!

 
Jag och Heidi


Jag övar på att vara dalkulla, eftersom jag ska till Dalarna över Midsommar!
Flätor och min "folkdräkt"....leopard...
Ha ha ha .....


Kommentarer
Postat av: Frk Svensson (Mia)

Men vilket gulligt inlägg. Rörd jag blir. Är oerhört glad för dig också vännen. Kramar i massor och skönt att du mår så bra, för då mår jag bra =)

2011-06-15 @ 23:08:20
URL: http://frksvensson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0