Oväntat besök!

Morrn morrn!

Imorse var valet lite svårt, dvs om jag skulle gå ner till gymmet eller sticka ut på en joggingrunda, men jag valde gymmet, tycker att det är skönare att jogga på kvällstid då det är lite svalare, dessutom kan man ju göra både och.

Igår kväll träffade jag ett brudpar som jag ska fota den 9 juli, och vi tittade även på restaurangen  där de ska ha middagen och festen senare, och det var super mysigt.

Innan jag åkte till Solna och Filmstaden, fick jag oväntat besök på jobbet av 3 av tjejerna som jag jobbade med på Metro Photochallange i november, Anna (henne har jag iofs träffat, hon bor ju i Sumpan nu) , Sanna (som bor i Göteborg men var uppe på jobb i Sthlm), Karin (som bor i Sthlm.
Jag gick till Kulturhusets fik och satt och pratade med dem ett tag innan jag åkte iväg till Solna, och det var jätte kul att se dem alla igen.

Efter det gick jag hem till Suzie och Vanessa, eftersom jag ändå var i närheten, och det var ett tag sedan jag var och hälsade på hos dem.
Ikväll ska det komma ett par och titta på min lägenhet, men jag funderar på varför, jag vill ju egentligen inte flytta, men man vet ju aldrig vad som kan dyka upp, och det är ju bra att ha dörren öppen, och detta par har dykt upp i väldigt många av mina byteskedjor.

Men det ska vara något riktigt bra om det ska vara värt att flytta!

Nu blir det duschen och sedan jobbet!

Ha en toppen dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0