Trött i kroppen!

Jag känner mig så otroligt trött i kroppen och själen , och det finns ju iofs skäl till det, med tanke på allt som händer runt omkring mig för tillfället.
Idag var jag iaf ner till gymmet, men orkade inte köra så länge som jag brukar.

Igår kändes som om jag var på gränsen till att bryta ihop på jobbet!
Det var stressigt både fysiskt och mentalt, och alla verkade irreterade och arga, och jag kände att jag var så stressad över min situation hemma med köksbänkarna och vatteninstallationen (dvs avloppsrören och koppla in vatten till kranen), samt min situation på jobbet, där jag inte bestämt mig ännu. Jga pratade med en av cheferna ang mina tankar och han sa att vi kan ha ett möte nästa vecka på onsdag när den andra chefen kommit hem från sin semesterresa.
Vilket gör att jag får gå grubblandes en vecka till....men jag hoppas ändå att jag kommer kunna ha en lugn och skön midsommar i Dalarna.
Jag pratade även med våran labb/bildansvarige inom Expert och frågade om det verkligen var så bråttom att flytta labbet som de sa förra veckan, dvs ca 1 vecka.
Eftersom vi inte ska stänga förrän ca den 17-18 juli så tycker jag att vi skulle kunna vänta med labbet tills dess, och vi måste ju riva en vägg för att få ut labbet ur butiken.

Jag har suttit i telefon nu på morgonen och försökt jaga en rörmokare och kolla priser vad de vill ha för att installera allt åt mig, och det drar iväg i pengar, och de flesta har inte tid före midsommar.
Men jag väntar nu svar från en som min fastighetsägare rekomenderade.

Igår fyllde min söta väninna Julia 29 år och jag har känt henne sedan jag började på Expert i Gallerian, och då var hon endast 19....tänk vad tiden går fort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0