Visning!

Morrn morrn mina vänner!

Igår var det en jobbig dag på jobbet, mest psykiskt, nu börjar det hända grejjer. :-(
Jag gick omkring med en oroskänsla i magen hela dagen och det var dålig stämning bland alla kollegor, vilket inte är bra!
Nu har vi blivit kallade till ett obligatoriskt morgonmöte på torsdag för att prata om butiken och våran framtid och jag hoppas att det är positivt!

Dessutom hade jag visning på min lägenhet för ev kommande byte i framtiden, men jag kände mig bara omotiverad och irreterad och jag tror att det märktes, jag började med att svara dem lite spydigt. Han hade dragit med sig 3 st personer, hans Thailändska tjej, hans mamma, tjejens bror, och säger när han kommer:
Jag hoppas att det inte gjorde något att jag tog med några extra?
Då jag svarade: NJa men det hade varit trevligt om du förvarnat!

Jag tycker att det var fräckt! Jag känner inte dem, det är 4 st främmande människor som kommer till mitt hem och snokar, dessutom drog tjejen upp balkongdörren och höll på att ha sönder min gardin, klantskalle.
Jag sa även att jag kommer att vara mkt kräsen när det gäller val av lägenhet, dvs OM jag ska byta, och jag vill absolut ha balkong eller uteplats.

Nåja....nu blir det duschen och sedan in till stan och det vanliga onsdagsmorgonmötet, och jag hoppas verkligen att dagen blir bättre än gårdagen.

Ha en bra dag!
Kommentarer
Postat av: karin berg

vilken pissig dag men i morgon är en ny och bättre dag med nya äventyr

2011-06-15 @ 18:18:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0