1:a torsdagen i mars!

Gokväll mina vänner!

Ikväll fick jag gå tidigare från jobbet, tack Jocke, och då hann jag gå och träna på gymmet, och ikväll blev det kondition i ca 1 tim, och det kändes underbart!
Sedan blev det en god middag för mig och sonen, det blev delvis resten från igår , potatisklyftor, och varsin utskuren biff, vilket var mkt uppskattat.

Imorgon ska jag till Danny och göra mig fin i håret igen, det var ett tag sedan och man ser utväxten, och det är mindre upphetsande, så imorgon försvinner den igen för ett tag.

Nu är det vår i luften och roligheterna börja hagla in, iaf inbjudningar, men jag kommer tyvär inte att kunna ha råd att gå på alla festligheter, och tex har jag varit tvungen att tacka nej till en fest som jag jätte gärna skulle vilja gå på, och den ska bla vara på Hedmans på min gata, den 18:e mars, och avslutas på Garbo, men det kostar för mkt pengar för mig denna månad, och det är ont om dem för tillfället.
Däremot så är vi bjudna med jobbet den 17:e mars till Cafè Opera där bla Petter och September kommer att underhålla oss, men även andra överraskningar , bla en världskänd DJ.
Så det kommer att bli kul!

Tyvär så måste man ibland tacka nej till roligheter, och framförallt när det kostar för mkt, och jag tycker att 420:- är på tok för mkt för en middag för min del, även om det är underhållning, men har man inte pengar så har man inte.... :-(

Jag kämpar som sagt på med min träning och det har gått väldigt bra hittills, med tanke på hälsa osv, och snart är det dags för bild nr: 2 i serien av hur min kropp förändras, då ska jag tillägga att jag äter fortfarande sådant som jag tycker är gott ibland, som godis och någon kaka då och då, men det blir absolut inte lika ofta som förr.

Detta är den goda och fina lunchen som jag åt idag på fiket!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0