Gymmorgon!

Morrn morrn alla pigga och glada!

Idag är jag otroligt pigg och glad, bla för att jag vaknade pigg och gick ner till gymmet och tränade i över 1 tim, och så är det ju fredag och inte nog med det så är det ju LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNIIING!!!! =)
Så kan det bli bättre?

Fast min son är inte lika glad, vilket jag förstår, för lönekontoret har strulat till det med hans lön och skrivit in clearingnumret 2 gr, så han har inte fått några pengar ännu, men de jobbar nu för att se hur de kan lösa detta.  
Det är ju så typiskt att det ska strula för honom, han hade verkligen sett fram emot sin 1:a lön från Expert, och han har gjort upp planer för dagen, så jag förstår honom verkligen. :-(
Men jag hoppas verkligen att de löser detta snabbt så han får in sina pengar idag!!!!
Han är ju extra besviken eftersom han hade hoppas på lön redan förra månaden, och så har han så dåliga erfarenheter av tidigare jobb, där de strulat, så han är extra orolig, och jag klandrar honom inte.

Själv ska jag köpa ut min fina vårjacka som jag hängt undan hos de gulliga tjejerna på Vila i Gallerian, och så tänkte jag prova ett par snygga jeans, för det tycker jag att jag förtjänar. :-)

Ha en underbar fredag alla mina vänner!

 

  16 mars                                       25 mars

 
Jag den 9 feb. 2011                               Den 8 mars

Kanske inte så stor skillnad mellan dessa bilder,dessutom är det olika vinklar,
dvs den ena är närmare fotad!

Man börjar ana en midja och rumpan börjar ta form! =)


Kommentarer
Postat av: mam.

Va duktig du är som orkar gå å träna på morgonen !!!Visst ser man skillnad ,du kan faktiskt unna dej några våfflor i dag !!!Kramiz Hoppas att Robin får sin lön idag !!

2011-03-25 @ 11:05:39
Postat av: Pia

Tack mamsen! Funderar starkt på ett par våfflor! :-)Robin ska få sin lön, de har fixat till det, de var ju tvugna, det var ju inte hans fel! :-)

2011-03-25 @ 11:11:13
Postat av: olgs

Helt imponerande! 25 mars, jag förstår inte att det är du. Det har knappt gått en månad och vilken skillnad? skit! DUKTIGT I MUST SAY:)KRAMAR!

2011-03-26 @ 09:24:21
Postat av: Pia

Olga: Tusen Tack du e för go!!!

Det är Jätte kul att det syns så pass mkt redan, och det sporrar mig otroligt mkt till att fortsätta, och jag mår ju så otroligt mkt bättre redan!

Massor med kramar!

2011-03-26 @ 10:32:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0