Har jag blivit en husmor?

Vad har hänt?
Har jag gått och blivit en riktig "husmor" nu lagom till mina barn blivit vuxna och den ena flyttat hemifrån och den andre så gott som på väg!?
Helt plötsligt tycker jag att det är roligare att laga vardagsmat och prova nya rätter, och läser recept (som ni märkt här på bloggen).
Jag tycker oxå att det är jätte roligt när maten blir uppskattad hemma av sonen, och andra som jag bjuder hem ibland.
Ikväll blev det chorizo och pastan som jag har recept på lite längre ner på sidan, och det blev riktigt gott och Robin tyckte att det var bäst hittills.

Nu ska jag förbereda inför middagen imorgon då jag har bjudit hem min kollega och goda vän Tina, och då tänkte jag bjuda på fläskfilè och klyftpotatis och bearnaise med ett gott vin till.

Från det ena till det andra så vill jag bara tala om att det har blivit mkt bättre med min "migrän", jag har endast haft lite huvudvärk och då berodde det nog på vin kvällen innan, och jag har några gånger kvar att gå till min sjukgymnast så det känns tryggt.

Nu ska jag sätta fart och sedan måste jag även betala in mina räkningar, ja det är lite försent, men februari månad var ju lite för kort och tog slut alldeles för fort.

Kram på er så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0