Ikväll blir det Uppsala!

Morrn morrn mina vänner!

Idag har jag haft en skön sovmorgon till ca kl 10, och då gick jag upp för att äta lite yogurt, och så började jag planera min dag.
Varfär är jag sådan som måste planera min dag?
Hur är ni andra? Planerar ni oxå era lediga dagar jämt?
Varför kan jag inte bara vara och strunta i att planera?

Men idag ska jag iaf hinna med massor, bädda,städa,plocka ur och i diskmaskinen, rensa bland kläder som fortfarande ligger i en stor säck sedan jag röjde min byrå, gå ut på en promenad med Ingela och Buddy (Simba kommer till oss imorgon), följa med henne hem och hämta ett tapetbord, så ska jag även hinna med att träna på gymmet ett pass innan jag slänger mig in i duschen för att sedan åka till Uppsala och hem till Maria.

Kalla mig gärna tidsoptimist, och det värsta är att jag kommer hinna med allt detta, sådan är jag!:-)

Ha en underbar lördag!

Kramar från mig!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltså darling du är helt fantastisk. Jag önskar verkligen att jag var en planerare och en som fick saker gjorda. Tyvärr går det ofta hela dagar hemma utan att jag får något vettigt gjort, som känns helt bortkastade.Hur blir man mer som du? Det enda jag gjort är att få igång träningen, men det har inte hänt ett enda dyft e lika tjock som vanligt och magen krånglar väldigt mycket just nu, så då tappar man lixom motivationen, och dessutom har jag jätteont i halsen today fattas bara. Kan inte du va min guru så jag ger mig ut o intervalltränar som jag tänkt lägga in i träningen ett tag nu?Ska iaf köra zumba abs nu innan jag går och lägger mig. O så har jag ju faktiskt jobbat idag. O varit ute en sväng med hundarna. O betalat räkningarna. Men ändå!!!Tack för mysiga korta kramstunden idag hoppas vi ses snart igen!!! Natti natti från Örsa

2011-03-27 @ 23:40:34
Postat av: Pia

Darling: Jag är sådan som person, vilket jag ibland kan önska att jag inte var!

Jag tror att det är svårt att lära ut sådant, antingen så är man en planerare eller inte.

Men jag tycker att du är fantastisk som tränar och jobbar så som du gör, så keep going!

Hoppas vi ses snart igen!

Stor KRAM!

2011-03-28 @ 10:21:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0