Känner mig jätte nyttig!

Go`kväll mina vänner!

Ikväll fick jag en härlig känsla av nyttighet och belåtenhet, och det beror på att jag mår så bra just nu!
Jag jobbade över en halvtimme ikväll och direkt efter det gick Linda och jag till Vila där jag provade en vårjacka som jag ska köpa när lönen kommer, och sedan åkte vi till Sumpan och gick på Inspirationskväll på My Home , jag köpte inget och åt heller inget av godsakerna som de bjöd på, utan gick direkt efter till gymmet och körde drygt 1 tim (varav kondition ca 35 min och resten armar, jag ska få snygga armar). :-)

Direkt efter gymmet gick jag hem och lagade middag (spagetti och bandspagetti) till mig och sonen, och det blev dessutom 4 st matlådor.
Ikväll testade jag flera nya ingridienser i min köttfärssås, jag hade bla köttbuljong, pesto, matlagningsgrädde,soya, tomatpurè, m.m.....och den fick toppbetyg, igen!
Det är väldigt kul att få toppbetyg av sonen när man gör sig till lite extra! :-)

Jag måste erkänna att helt plötsligt så tycker jag att det är väldigt roligt att planera och laga vardagsmat, vilket jag hatat så gott som hela mitt vuxna liv.

Dessutom så har jag fått ännu ett uppvaknande när jag var på gymmet, idag kände jag verkligen att FAN VAD DET TAR!!! Jag håller verkligen på att förändra mitt liv och min livsstil och det känns toppen, jag börjar känna mig som en helt ny människa. :-)

Idag fick jag flera oväntade trevliga besök på jobbet av bla Heidi som hade varit inne i stan och fixat sina naglar, Louisa som kom och bjöd på kaffe.

Men nu ska jag ta en dusch och sedan blir det min skönhetssömn!

Natti natti!


Dessa bilder tog Heidi när vi köpte oss varsin färskpressad juice.
 Jisses vad blond jag är! Ha ha ha....Me like!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0