Så nära men....!

Hej svejs!

Idag har jag haft en lugn och skön söndag tillsammans med mina älsklingar!
Både Simba och jag hade en jobbig träningsvärk idag, så han vägrade nästan att gå ut på morgonrundan ,jag fick så gott som tvinga ut honom, och efter det lade han sig och sov igen.

Min söndag har mest bestått av städning och tvättning!

Jag körde hem Simba och bilen vid 14-tiden och sedan åkte jag hem och lagade middag åt Robin och mig (när han kom hem från jobbet), och sedan kom även Linda och åt middag när hon slutat jobbet, och så fick jag även oväntat besök av Amy ,som kom förbi och pratade en stund.

Jag hade planerat att gå till gymmet på kvällen, men med tanke på allt jag gjorde igår och hur det känns i kroppen idag så struntade jag i det.
Istället började jag rensa i en av garderoben i hallen och hittade två kassar fulla med CD-skivor, som vi alla ivrigt började rota igenom.
Sedan tog jag en promenad med Linda när hon gick hem.


Jag blev lite orolig efter något obehagligt som hände igår kväll när jag och Simba gick med Suzie och Vanessa hem en bit.
Helt plötsligt så upptäckte jag ett gäng utländska killar i ca 12-13 års åldern(max), som bara dök upp ljudlöst i olika positioner en liten bit ifrån oss, och när jag upptäckte dem så såg jag att de gjorde tecken till varandra att inte göra något.
De var helt ljudlösa, som små råttor som bara dök upp från ingenstans!

Jag är övertygad om att de hade tänkt överfalla oss, och råna eller något ännu värre, men eftersom vi hade barn och ev pga Simba så bestämde de sig för att avbryta.
Jag vet att det härjar sådana gäng i centrala Sumpan, och fick även höra av min son hur de agerar, och det stämde exakt in på deras beteende.
Men om man har barn med så får de inte göra något, och det kan oxå vara Simba som avskräckte dem!
Det finns tydligen vissa "regler" i gängen, annars råkar de i sin tur illa ut av andra gäng!

När jag gick hem igen så var jag så arg för att jag gick och tänkte på detta, så jag gick samma väg tillbaka bara för att se om jag kunde se killarna igen, vilket jag oxå gjorde, och just då dök även en polisbil upp och stannade till vid gänget och pratade med dem en lång stund, jag stod där en bra bit ifrån och iaktog dem.
Jag vet att det var idiotiskt av mig att ens gå samma väg tillbaka, men jag blir så j...vla arg när jag ser sådant, och de var ju så unga!

Vi var så nära att råka illa ut, men vi hade tur, denna gång!
Kommentarer
Postat av: Diza

så du tycker att små utländska pojkar är råttor?

känns lite obehagligt att läsa i en annars schysst ton på din blogg ... :-(

2011-03-14 @ 09:17:53
Postat av: Pia

Diza: Jag skrev att de dök upp tysta som råttor, inte att de var råttor! Men med deras läskiga beteende så kan man nog kalla de, råttor!

2011-03-14 @ 09:24:05
Postat av: L

hej hej diza!

2011-03-14 @ 10:14:52
Postat av: Frk Svensson (Mia)

Du skrev ju bara att de var ljudlösa som små råttor så jag kan inte förstå hur man kan förvrida det på det sättet att du skulle kalla utländska pojkar för råttor? Samtidigt håller jag med dig Pia, oavsett varifrån man kommer så kan man kalla sådana som vill dyka på andra för råttor. Tur att det gick så bra trots allt!!

2011-03-14 @ 10:40:35
URL: http://frksvensson.blogspot.com/
Postat av: Diza

Visst vred jag lite på det hela, men varför tycker du det är intressant att påpeka att de var utländska? Det hade väl räckt med att skriva att det var pojkar. (som antagligen är födda i Sverige)

Observera att jag inte negligerar själva händelsen, som säkert var jobbig, utan själva påpekandet av pojkarnas ev ursprung, som du faktiskt inte har en aning om.

2011-03-14 @ 11:15:32
Postat av: Pia

Diza: Tack för dina komentarer och jag uppskattar och respekterar dina åsikter! Ja det var otäckt, framförallt när man får höra hur de agerar!

Att jag påpekar att de var utländska får stå för mig, det är min personliga åsikt.

Jag har mina skäl, tro mig!

Visst hade jag reagerat även om de varit svenskfödda, dvs inte av invandrarbakrund.

Alla har rätt att tycka och tänka vad man vill och ha egna åsikter, och jag har mina.

Ha en bra dag!

2011-03-14 @ 11:31:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0