Omelett med chorizo, ost, paprika och bladspenat.

  • Tillagningstid: Över 20 min
  • Svårighetsgrad: Medel
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Sätt ugnen på 200˚C.
    2. Skala och skiva löken. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skiva chorizon.
    3. Fräs lök och paprika och korven i oljan i en stekpanna. Blanda ner spenaten och låt fräsa med någon minut. Lägg över i en ugnssäker form.
    4. Vispa ihop ägg, 1 dl vatten, ost, 2 krm salt och 1 krm peppar. Häll omelettsmeten över grönsakerna och korven.
    5. Gädda omeletten mitt i ugnen 20-30 minuter eller tills den stelnat.
    6. Servera omeletten med bröd och sallad.

    För alla:
    Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från laktos. Rätten innehåller ägg.
    Glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
    Mjölkproteinfri: uteslut osten.

    Näringsvärde

  • Energi:Låg

  • Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0