Rotfruktsrårakor med bacon och lingon.

  • Tillagningstid: Max 20 min
  • Svårighetsgrad: Medel
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

     

    1. Skala och riv rotfrukterna grovt. Lägg i ett durkslag och låt vätskan rinna av.
    2. Vispa ägg med mjölet i en stor bunke och blanda i rotfrukterna samt 1 tsk salt och 2 krm peppar.
    3. Hetta upp matfettet i en stekpanna och klicka ner smeten. Stek rårakorna på båda sidorna. Knaperstek bacon och låt rinna av på hushållspapper.
    4. Servera rakorna med bacon och lingonsylt.

    För alla:
    Rätten innehåller ägg.
    Glutenfri: byt ut mjölet mot glutenfri mjölmix.
    Laktosfri: använd laktosfritt matfett.
    Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. 


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0